Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hammarby räknar med försvarskuggen i derbyt

Allsvenskan

Igor Armas lämnade torsdagens träning med känning i ena låret men lagets fystränare Janne Mian ger lugnande besked till alla klubbens anhängare.

- Det är en lårkaka. Anledningen till att Igor klev av är att vi vill ge honom behandling. Vi ville att han skulle få lite kyla och tryck på låret, säger Mian till Expressen.

Även om det låter rätt allvarligt, intygar Mian att det blir spel i söndagens derby mot Djurgården för Armas.

Finns det risk att han misssar derbyt? - Nej, nej. Inte alls. Han kommer att träna för fullt redan på fredagen, säger Mian till tidningen.

Armas är en viktig kugge i Hammarbys försvarsspel och han har under säsongen visat stort hjärta för klubben och varit otröstlig efter ett par förlustmatcher.
Därför är han förstås en viktig kugge i krislaget.

ANNONS

Även Patrik Gerrbrand fanns det frågetecken kring inför matchen mot Djurgården men Janne Mian ger lugnande besked även där.

- Han är inte fulltränad ännu och har inte överansträngningssymptom i vaden. Men det ska inte vara någon större fara.

Inför derbyt i övrigt finns det ändå några spelare som är tveksamma till spel.

- Monday James har problem med en magmuskel och tränare lite lättare med mig just nu. Annars har Maic Sema börjat träna för fullt igen och Carlos Gaete är tillbaka efter sjukdom. Sedan är det upp till Tony Gustavsson om han tar ut dem.

Publicerad 2009-08-07 kl 09:08
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto