Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

"Hammarby skulle aldrig tagit in Kjartansson om de var nöjda med Djurdjic"

Allsvenskan

Har det börjat knorras hos och kring vissa Hammarby-spelare?
Det tror Alexander Axén.
- Djurdjic är en av spelarna som är tveksamma, säger han i podcasten "Fotbollsexperterna".

0:53
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Kjartanssons mål för Island i EM-kvalet under fredagen i spelaren ovan.

Podcasten "Fotbollsexperterna", som drivs av C More-profilerna Anders Andersson, Alexander Axén, Jon Persson och Erik Edman, går just nu igenom varje lag i allsvenskan inför årets premiär. De kommer släppa ett avsnitt om samtliga 16 lag och hittills har experterna bland annat sagt sitt om AFC Eskilstuna och Helsingborg.

Men avsnittet om Hammarby är också släppt. I det resonerar Axén kring läget i truppen och att han tycker sig se att allt inte är frid och fröjd internt.

- Man märkte förra hösten när det var vissa spelare som inte fick spela hela tiden, att det kändes lite skakigt. Här tror jag Jocke Björklunds (assisterande tränare) jobb är jättestort, med hans svarta ögon när de byttes ut och kastade grejer och så vidare. Där måste de vara väldigt tydliga med att om man ska spela i Hammarby så måste man vara beredd på det ena, det andra och det tredje, säger Axén i "Fotbollsexperterna".

ANNONS

I podcasten ställer sedan Anders Andersson frågan om man börjar man ana lite knorrande hos vissa spelare, som inte är helt nöjda.

- Absolut, svarar Axén.

- Det tycker jag man ser på en sådan spelare som (Nikola) Djurdjic. De skulle aldrig tagit in (Vidar Örn) Kjartansson om de varit nöjda med honom (Djurdjic) eller tyckte att han jobbade på rätt sätt. Han är en av de spelarna som är väldigt tveksamma. Jag tror också att (Vladimir) Rodic, när han kom in, inte gjorde så många poäng som de ville ha.

Erik Edman:

- Jag ser också en utmaning i det här, att hantera vissa spelare. Det är en jätteutmaning för Stefan Billborn tillsammans med staben. Men jag tyckte mig se ett starkt ledarskap när det var missnöje hos vissa spelare som blev utbytta förra året.

Forwarden Djurdjic har den senaste tiden ryktats vara aktuell för en flytt bort från Hammarby. Kjartansson har lånats in från ryska Rostov fram till sommaren.

ANNONS
Publicerad 2019-03-23 kl 09:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto