POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Hammarby testar division II-målvakt

Pappa Anders har redan vaktat Hammarbymålet. Och brorsan är hockeymålvakt i Nordamerika. Nu är Tim Markström på väg att själv göra sig ett namn - provträning med Hammarby väntar.

- Inte alla som får en sådan här chans, säger han  till Gävle Nyhetsbyrå.

I början av 80-talet och när Hammarby spelade SM-final mot IFK Göteborg 1982 var Anders Markström en av två målvakter hos Hammarby. Sedan flyttade han till Gefle och blev mångårig burväktare där.

Nu är sonen Tim på väg att göra pappa sällskap och extra kul är det för 24-åringen eftersom han har Stockholmsklubben som favoritlag.
- Riktigt häftigt med tanke påa tt jag är född bajare. Hammarby har alltid varit mitt favoritlag och jag vet inte hur många gånger jag har stått i klacken på Söderstadion, säger Markström.

Han kommer att träna med Hammarbys trupp under fredagen och kommer därefter att köra ett extra träningspass med Rami Shaaban, något som Markström också ser fram emot.
- Han har spelat i Premier League och VM. Om jag inte lär mig något därifrån, då vet jag inte vem man kan lära sig av. Han vet vad han snackar om.

Och Markström tänker inte nöja sig med att vara en försiktig lärjunge och se det som en kul erfarenhet - nej han siktar på ett kontrakt med Stockholmsklubben.
- Jag är inte nöjd med att bara få träna med dem, utan vill visa upp mig och spela till mig ett kontrakt. Det är ju därför jag är där.

- Det är först när de har lagt fram ett kontrakt på bordet kan jag känna mig nöjd.

Publicerad 2011-05-24 kl 10:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå