Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN/HAMMARBY

Tränade med Arsenal och Atalanta - nu vill 16-åringen till Hammarby

Foto: Scanpix.

Hammarby kan ha en spännande 16-åring på gång. Dusan Jajic, som tidigare provtränat med Arsenal och Atalanta, vill skriva på.
- Det känns som en riktigt fin klubb, säger han till Sportbladet.

Tidningen har pratat med den unge IFK Haninge/Brandbergen-talangen, som följt med stockholmarna på veckans försäsongsläger i La Manga. Där har han imponerat på sportchefen Mats Jingblad, som berättar att han haft koll på talangen länge och är nöjd med det han fått se hittills.

– Ja, jag tycker han tar för sig på ett bra sätt. Självklart är det lite skillnad i tempot, och grabben är bara 16 år, men han är väldigt långt kommen för sin ålder och har kommit in bra i gänget. Så det funkar fint, säger Jingblad till Sportbladet.

Själv känner Jajic, som efter ett lyckat pojkelitläger 2013 alltså bjöds in av både Arsenal och Atalanta, att han blivit väl mottagen i Hammarbys verksamhet. Även om nivån är tuffare än vad han vant sig vid hemma i Haninge.

– Självklart är det ett högre tempo, men jag börjar komma in i det, säger 16-åringen till Sportbladet, och läger till att han inte vet om det kommer något avtalsförslag eller inte.

Har du andra alternativ eller är det hit du vill gå?
– Jag vill helst gå hit. Hammarby känns som en riktigt fin klubb.

Publicerad 2015-02-03 kl 16:50

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER