Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hånade en domare - nu kan El Kabir tvingas till Mjällby

Cagliari kan dumpa Moestafa El Kabir efter en domarattack. Då gnuggar Mjällby händerna.

- Skulle vara en rejäl förstärkning förstås, säger klubbdirektören Jörgen Martinsson till Eurosport.

Säsongen 2010 var ett pangår för anfallaren i allsvenskan. Med tio mål blev han ett stort namn och flyttade sedermera till Serie A och Cagliari. Men det rörde sig inte om någon regelrätt försäljning, utan om ett lån med köpoption, uppger Eurosport.se.

 

Sajten skriver att det mesta tyder på att Cagliari väljer att inte aktivera klausulen, sedan El Kabir förolämpat en domare som gav honom rött kort. Han har redan straffats med fem matchers avstängning efter händelsen – och nu kan det alltså bli en återkomst till Sverige.

 

- Vad som gäller är att Cagliari har till den 31 maj på sig att utnyttja sin köpoption. Gör man inte det så blir "Musse" vår spelare och då finns det ett antal olika scenarier som är möjliga. Antingen så spelar han med Mjällby eller så vill han gå vidare och då får vi försöka hitta en sådan lösning, säger klubbdirektören Jörgen Martinsson till Eurosport.

 

Hur tänker ni? Det är en bra spelare, men också stora pengar?

- Jo, men det är för tidigt att spekulera i det. Om det blir så att han blir vår spelare igen får vi ta ett resonemang om det med "Musse" och se vad han vill. Det är det viktigaste. Men det är ju en fantastisk spelare som skulle vara en rejäl förstärkning för Mjällby såklart.

Publicerad 2012-04-19 kl 15:44
Annons
Annons
Annons