Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Harbuzi klar för Syrianska

Allsvenskan

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se blev Labinot Harbuzi klar för Syrianska under kvällen.

Foto: Scanpix

Efter några år i Turkiet flyttar Labinot Harbuzi hem till allsvenskan för att få fart på karriären igen.

Han har tidigare nobbat både Verona och AIK men väljer nu Syrianska. Anledningen är att han där får ett korttidskontrakt och med det möjligheten att återvända ut i Europa om någon klubb vill ha honom.

Han förklarade tidigare under måndagen, innan något var klart, för fotbollskanalen.se varför han valde att inte skriva på för Verona eller AIK.
- Om jag väljer allsvenskan så är det kortsiktigt. Jag behöver spela fotboll och därför skulle jag kunna tänka mig allsvenskan säsongen ut. Sedan vill jag utomlands igen för att mäta mina krafter där, sa han då.

ANNONS

Varför blev det inte AIK eller Verona?
- AIK ville skriva ett långt kontrakt och det var jag inte intresserad av. Verona kändes inte rätt. Jag var nere i Italien och bekantade mig med klubben, men det måste kännas rätt. Det handlar inte om att få ett bra kontrakt med mycket pengar. Det viktigaste är att magkänslan är bra och att jag får börja spela fotboll igen.
Publicerad 2012-08-20 kl 23:55
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto