Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

HBK-back kan hamna i La Liga

Halmstad på väg mot superettan - men Richard Magyar kan istället byta upp sig rejält. U21-landslagsbacken jagas av Racing Santander och Chievo.

– Jag vet att det finns intresse, men inte vilka klubbar. Man vill ju alltid spela på så hög nivå som möjligt och det är ju både jättekul och smickrande när klubbar på den nivån visar intresse, säger Richard Magyar till Hallandsposten.

Richard Magyar gjorde bara tre matcher i Halmstad i fjol. Men i år har den unge mittbacken etablerat sig på allvar i jumbolaget.

Magyar har kontrakt med Halmstad också över nästa år. Men med tanke på hur hopplöst det ser ut för HBK och att Magyar också etablerat sig i U21-landslaget, så är frågan om han blir kvar med laget i superettan. För nu börjar klubbar i stora ligor intressera sig.

– Det handlar om tre, fyra spanska klubbar och några italienska

men det är Racing de Santander och Chievo Verona som har visat störst intresse så här långt. De räknar med att inom två veckor komma till Sverige och studera Richard på plats, säger Magyars agent Kirko Blasevic.

– En ung mittback med stor utvecklingspotential som spelar i U21-landslaget – det är den typen av spelare som klubbarna söker, fortsätter agenten.

Magyar utesluter inte en fortsättning med HBK, men medger att en flytt söderut lockar.

– Visst skulle det vara kul med Spanien eller Italien.

Publicerad 2011-09-19 kl 12:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons