Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

HBK:s bergfasta Pep-förtroende: "Larviga spekulationer"

Allsvenskan

Jonas Olsson hänger löst efter Blåvitts tunga start. Men i Halmstad kommer det dröja väldigt länge innan tålamodet med Pep Clotet Ruiz är slut. - Allt har gått enligt planerna hittills, säger HBK:s ordförande.

- Nej, nej, nej! Det finns inte ens i vår tankevärld. Allt har gått enligt planerna hittills,  säger HBK-ordföranden Göran Johansson till FotbollDirekt.se angående en eventuell avskedan av den spanske tränaren.

- Jag tycker att det är lite larvigt när sådana här spekulationer sätter igång, det har gått fyra matcher.

I IFK Göteborg är tålamodsgränsen ordentligt prövad efter fyra raka förluster. Jonas Olsson lär behöva få en seger ganska snart. I HBK är förutsättningarna annorlunda, som en mindre klubb med ny tränare. Man räknar inte med några större resultat i år. Men det finns en gräns även i bollklubben.

ANNONS

- Ja, det är klart att det finns någonstans, men vi har ingen sådan given gräns.
Och vi tänker inte ens tanken, det ligger väldigt långt bort. Vad det här laget behöver nu är arbetsro.
 
- Detta ÄR ett långsiktigt projekt, och alla i klubben är medvetna om det. Och hittills har det egentligen gått som förväntat spelmässigt. Vi började bra mot Kalmar och hade ett fantastiskt läge att rubba Malmö, sedan kom utvisningen. Vi är egentligen med bra i alla matcher, sedan har vi inte fått igång målskyttet, men det kommer.

- Det är klart att det är lite annorlunda förutsättningar för Blåvitt. De kandiderar väl för en topp-placering och så har det gått lite tungt. Men jag tycker att det blir larvigt även där, det är mycket media som sätter igång sådana här saker. Det är inte alltid rätt medicin att sparka tränaren heller.

ANNONS
Publicerad 2011-04-23 kl 12:49
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto