Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Helsingborg jagar norsk landslagsman

Helsingborg är på väg att förstärka med en norsk landslagsman och en gammal HIF-profil.

Ardian Gashi och Mattias Lindström är aktuella för Helsingborg. Det är Helsingborgs Dagblad som uppger att duon är nye tränaren Conny Karlssons förstaval för att fylla mittfältsplatserna.

— Så länge ingenting är klart med någon spelare vill jag inte kommentera några namn heller. Så får du tolka det som du vill, säger HIF-tränaren Conny Karlsson kryptiskt till HD.

Gashi har gjort sju landskamper för det norska landslaget. Troligen offras han nu i ett ekonomiskt utsatt Fredrikstad som snabbt måste ha in kapital för att överleva. Helsingborgs intresse är långt gånget för en spelare som startade i närmare 30 matcher den gångna säsongen. T

vå mål och tre målgivande passningar blev det. Mattias Lindström har spelat i Allsvenskan det här året för Gais. Men enligt Helsingborgs Dagblad har den tidigare HIF-spelaren hemlängtan och därmed finns en öppning för mittfältaren. En klausul om en fastställd övergångssumma ska dessutom finnas i hans kontrakt om han går till just Helsingborg.

Conny Karlssons målsättning är att övergångarna ska vara klara till försäsongen börjar den 11 januari. Men det återstår ännu en spelare innan Karlsson är nöjd. Han vill ha in en anfallare för att känna att alla behov är fyllda.

Ett tredje förvärv kommer emellertid att dröja lite längre. Först i mitten av februari kan den spelaren vara på plats.

— Jag själv hinner inte scouta eftersom försäsongen är kort och jag som tränare måste vara på plats för att få ihop bitarna. Men vi har både Jesper (Jansson) och Bosse (Nilsson) som kan åka till Sydamerika och Afrika.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-12-29 kl 10:48
Annons
Annons
Annons