Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Helsingborg: "Vi hittar inte pokalen"

Har HIF slarvat bort SM-pokalen igen? Enligt informationschefen Frederik Ericsson är katastrofen ett faktum.
”Vi hittar den inte”, skriver han på sin Facebook-sida.

Nykrönta mästarklubben Helsingborg fick formellt lyfta bucklan efter matchen mot AIK på söndagen. Det blev startskottet för ett hejdundrande firande där spelarna frotterade sig med glada fans natten igenom.

Men – lustifikationerna kan ha tagit en ände med förskräckelse. Enligt Helsingborgs informationschef Frederik Ericsson har klubben – precis som 1999 – slarvat bort själva symbolen för årets allsvenska succé, nämligen Lennart Johanssons pokal.

”Vi hittar den inte”, skriver Ericsson på facebook och kryddar med sex utropstecken.

Fotbollskanalen har sökt honom för att gå till botten med historien, dock utan att lyckas. Däremot ger Paul Myllenberg, klubbdirektören, förhållandevis lugnande besked.

- Vi låste in den när vi lämnade festlokalen och jag förväntar mig att den är kvar i Helsingborg, att vi har den i tryggt förvar, säger Myllenberg till fotbollskanalen.se.

Kan det ha varit ett practical joke från Ericssons sida?
- Han är vår informationschef så han borde i och för sig veta... Men nej, jag åt frukost med honom i morse och även om vi inte hade pokalen hos oss då tror jag ändå att vi har koll på den.

Tror?
- Det låter väl tryggt (skratt)? Nej, vi ska nog faktiskt klara uppgiften denna gång. Annars får vi väl se till att vinna för evigt helt enkelt, säger Myllenberg.

Publicerad 2011-10-24 kl 12:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons