POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Heta känslor på Dif-möte när Jacobson mötte medlemmarna

På onsdagskvällen mötte Tommy Jacobson och Ingvar "Putte" Carlsson Djurgårdens medlemmar och det var minst sagt heta känslor som sattes i svallning.

Tommy Jacobsons ambition att ta över som ordförande och skjuta till pengar hos svårt ansatta Djurgården mötte på stort motstånd när ett medlemsmöte hölls på onsdagskvällen.
Jacobson och "Putte" Carlsson fick utstå många hårda ord och kritiska frågor.
- Stämningen var hätsk. Sju av tio inlägg eller frågor var negativa mot Tommy och "Putte. De verkar ha ett överraskande svagt stöd, säger en av deltagarna till Sportbladet.

Men från Djurgårdens sida vill man tona ned det som inträffade.
- Jag vill inte kalla det hätskt. Det var engagerat och högt i tak och jag skulle inte bedöma att sju av tio frågor var negativa. Det var granskande och nyfikna frågor, säger klubbens informationsansvarige Jonas Riedel till tidningen.

Tommy Jacobson gick inför landslagsuppehållet ut med önskemålet om att få ta över ordförandeskapet i Djurgården fotboll och ville få ett nytt styrelsemöte till stånd. Det har delat supportrarna i två läger - dels de som tyckt att det är bra med ett ekonomiskt tillskott - dels de som ogillat förslaget, då det skulle vara en återgång till det "gamla styret" som klubben försökt ta sig bort från.

Omkring 400 medlemmar slöt upp och ett tag var det riktigt livlig debatt.
Putte Carlsson härsknade till rejält vid ett tillfälle och gick ned från scenen och konfronterade en av de mest kritiska personerna.
- Det var en ordväxling där ja, säger Riedel.

Publicerad 2009-10-22 kl 10:12
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå