Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

HIF-rockad efter Bouaouzans skada?

Allsvenskan

Rachid Bouaouzan missar morgondagens toppmöte mot Elfsborg. Det öppnar för Mattias Lindström - och Rasmus Jönsson i en ny roll.

Rachid Bouaouzan är definitivt borta från spel imorgon. En befarad bristning i låret stoppar den holländske vänsterbreddaren, som blir borta i minst en vecka. Det öppnar möjligheter för Mattias Lindström - som knappt spelat match sedan november.

— Jag känner mig i bra form och är beredd att spela, säger Mattias Lindström till HD.

HIF-managern Conny Karlsson jobbar med två alternativ efter Bouaouzans skada: Antingen Marcus Bergholtz på Bouaouzans position till vänstermittfältet, eller så går Lindström in på högerkanten och Rasmus Jönsson flyttas över till vänster. Under gårdagens träning testades det sistnämnda alternativet.

ANNONS

— Rasmus är så klok och spelintelligent så det spelar egentligen ingen roll om han spelar till vänster eller höger, säger manager Conny Karlsson.

— Vi tittar på formkurvor och vem som ser piggast ut.

I övrigt ser Helsingborg ut att kunna ställa ett skadefritt lag på benen. Alexander Gerndt och Joseph Baffo har varit i farozonen, men bägge ska kunna spela.

Publicerad 2011-04-09 kl 10:07
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto