Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

HIF testar italiensk mittfältare

Han själv heter som ett fotbollslag och har fått sin fotbollsfostran i Roma. Nästa säsong kan det bli det bli ett italienskt inslag i Allsvenskan.

Simone Palermo, mittfältare, 21 år gammal. Där har ni namn, position och ålder på den spelare som Helsingborg har på provspel under VM-kvaluppehållet.

- Vi vet inte så mycket om honom men det ska vara en spännande spelare. Men i första hand är det bara för att hålla oss uppdaterade om vad som finns på marknaden eftersom vi har kontrakt som går ut i år, säger Helsingborgs sportchef Jesper Jansson till Helsingborgs Dagblad.

Simone Palmero lärde sig spela fotboll i Romas organisation men har haft svårt att ta en plats i den anrika huvudstadsklubben och lånades först ut till Rimini innan han värvades av Treviso i Serie B men det är blev det bara en match och tre inhopp. Han avslutade säsongen hos Pisotiese i Lega Pro1b - gamla Serie C, för vilka han gjorde sex matcher från start och tre inhopp men inga mål.

För tillfället är han kontraktslös, vilket gör att Helsingborg slipper betala en övergångssumma om de bestämmer sig för att knyta italienaren till sig.
Sportchefen Jesper Jansson antyder också att klubben har fler spelare på kornet.
- Förstavalet är att vi förlänger med våra egna spelare men vi måste ha alternativ om vi skulle tappa någon. Det kan även dyka upp någon mer under veckan.

Publicerad 2009-09-08 kl 09:21
Annons
Annons
Annons