POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Hodgson vill hjälpa MFF att hitta tränare: "Har sträckt ut en hand"

Malmö FF letar ny tränare – och Roy Hodgson erbjuder sig att hjälpa till.
– Han har sträckt ut en hand, säger sportchefen Per Ågren till fotbollskanalen.se.

Duon är nära bekant från Malmö FF:s storhetstid på 80-talet. På den tiden var Hodgson hyllad guldledare medan Ågren räknades till de viktigaste försvarskuggarna hos de himmelsblå.

- Vi kände ju varandra väl under många år och har hållit kontakten en del sedan dess. Och sedan jag blev sportchef så har vi pratats vid någon gång. Nu senast för ett par veckor sedan, säger Ågren till fotbollskanalen.se.

Vad gick samtalet ut på?
- Bland annat så välkomnade han mig tillbaka till branschen och klubben kan man säga. Det tyckte han var kul. Sedan sade han också att han stod till tjänst om jag ville ha exempelvis namn på tränare eller sådana saker.

Men trots att MFF ju som bäst genomgår en uppmärksammad process för att ersätta Roland Nilsson hävdar Ågren att han inte haft något omedelbart utbyte av Hodgsons tjänster. Rent konkret har Malmölägret inte bett West Bromwich-managern om hjälp i nuläget.

- Nej, det har vi inte gjort, säger Ågren.

Vad kan Hodgson bidra med i framtiden som du ser det?
- Han har ju sitt breda kontaktnät och en del annat. Men vi har inte haft någon sådan diskussion. Han räckte ut en hand bara. Det handlar väl mest om att man bygger på sitt kontaktnät med personer som man gillar och har respekt för. Sedan får vi se vad det kan leda till så småningom, säger Ågren.

Publicerad 2011-05-19 kl 15:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå