Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Högt pris på Grahn - tystnad från Elfsborg

Elfsborgs intresse för Tobias Grahn är känt. Men inget har hänt. Nu avslöjas att en mångmiljonaffär krävs för att få loss Spanien-proffset.

- Elfsborg är väl medvetna om vad han kostar. Vi vill ha bra betalt. Han har en otrolig betydelse för oss så det finns ingen anledning för oss att sälja oss billigt, säger Mjällbys ordförande Jörgen Martinsson till FotbollDirekt.se.

- Vad han kostar kan jag ju inte kommentera men jag kan säga att vi inte har fått ett endaste bud i från Elfsborg, fortsätter Martinsson.

Elfsborg får - enligt FotbollDirekts källor med mycket god insyn - räkna med en affär på cirka fyra miljoner kronor för en spelare som bara har ett år kvar på kontraktet.
Summan uppges också vara fastslagen genom en klausul i den 30-årige mittfältarens kontrakt.
- Inga kommentarer men vi vet vart vi har varandra.

Boråsklubbens sensationella planer på Tobias Grahn avslöjades för ett par månader sedan efter ännu en säsong utan titlar.
Sport-Expressen rapporterade om långt gångna planer på en värvning av mittfältsstjärnan som återupprättat sitt rykte genom en mycket bra säsong.
Men sedan har egentligen ingenting hänt.
Elfsborg har pratat med Grahn men något bud till Mjällby har inte presenterats och nykomlingen har inte hört ett pip på hela månaden från Boråsklubben.

- Nej, det har vi inte gjort och det är längre sedan än så vi hörde någonting som senast, säger Jörgen Martinsson.

Ni riskerar inte att en spricka uppstår om ni står på er för hårt?

- Nej, han vet precis vad som gäller - vilka pengar vi vill ha för honom. Han förstår att vi vill ha skäligt betalt för honom.

Tobias Grahns långväga pendlande mellan Mjällby och Malmö har annars - inte minst från Grahn själv, beskrivits som ett problem. Martinsson inser att det kan behövas mer på den fronten.

- Vi behandlar våra spelare individuellt efter behov. Vi anstränger oss verkligen för att hjälpa till och underlätta för Tobias.

- Jag hoppas och tror att det räcker - vi hoppas verkligen på Tobias här i Mjällby en säsong till.

Publicerad 2010-12-28 kl 15:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons