Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hunt om Islamovic: "Inte överens med spelaren"

Allsvenskan

IFK Norrköping är överens med Östersund, men inte med Dino Islamovic.
Det bekräftar nu Pekings ordförande Peter Hunt.
- Om vi kommer att bli det vet jag inte just nu, säger han till Norrköpings Tidningar.

Foto: Bildbyrån.

IFK Norrköping vill ha Östersunds anfallare Dino Islamovic, och nyligen rapporterade Östersunds-Posten att affären var nära att gå i lås. Enligt ÖP var affären bara detaljer i från att bli helt klar.

Sajten FotbollDirekt skrev dock under tisdagen att affären spruckit på grund av att man inte kommit överens med Dino Islamovic personligen och för Norrköpings Tidningar berättar nu ordföranden Peter Hunt att det är där skon klämmer.

- Vi har lagt ett bud till Östersund som är på 3 125 000 kronor. Det har förekommit felaktiga uppgifter om det. Vi är i princip överens med klubben där, men vi är ännu inte överens med spelaren. Om vi kommer att bli det vet jag inte just nu, vi får se vad som händer. Om jag ska sätta upp fingret i luften är det svårt att bedöma om det blåser med- eller motvind, säger han till NT.

ANNONS

Östersund, som nekats elitlicens för 2020, är i desperat behov av pengar och Norrköping gör ingen hemlighet av att man vill förstärka truppen med ÖFK-anfallaren.

- Han är en bra spelare och vi är väldigt intresserade, men det är en totalaffär vad vi kan betala, säger Hunt.

Publicerad 2019-12-03 kl 16:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto