Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hyllar Molins: "Blir viktig för Anderlecht"

MALMÖ. Guillermo Molins skadade sig direkt i Anderlecht. Nu kommer uppmuntrande ord från lagkamraten Behrang Safari: ”Han kommer att bli viktig för oss”.

Guillermo Molins fick efter många om och men lämna Malmö FF för Anderlecht i våras. Men redan innan han hunnit spelat en enda tävlingsminut. I första träningsmatchen -  i slutet av juni - med Anderlecht vred han knäet och skadade korsbandet.

Vanlig rehabiliteringstid brukar vara cirka sex månader. Lagkamraten i Anderlecht, Behrang Safari, berättar att Molins var rejält knäckt första tiden men att han nu är vid gott mod.
– Klart det varit tufft för honom men med tiden har han accepterat att han är skadad och att det bara är att rehaba för att ta sig tillbaka, säger Safari till FotbollDirekt.se.

De tidigare Malmö-spelarna umgås en hel del i Belgien och Safari tror mycket på ”Gische” när han väl är tillbaka i spel.
– Jag tror att han har bra chanser att slå sig in i startelvan. Jag tror att han blir en viktig spelare för oss.

Som gammal MFF:are hade Safari helkoll när de himmelsblå kvalade till Champions League.
– Jag kollade mot Rangers och Zagreb, det är bara att gratulera, det är fantastiskt de gjort. Jag tror att de kan fixa bra resultat i Europa league, Malmö är inget lätt lag att möta. Jag är imponerad, säger han.

Mårthen Bergman

Publicerad 2011-09-04 kl 16:28
Annons
Annons
Annons