Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

"Hysen-febern får fansen att glömma bort ekonomin"

Foto: Scanpix

Under hela vintern har det varit mörka rubriker kring IFK Göteborg, fram tills i veckan då Tobias Hysén-febern tog över staden.
- Tonerna har vänt och nu är det en positiv stämning, säger C Mores kommentator Patrick Westberg.

Det råder Tobias Hysén-feber i Göteborg efter att publikfavoriten återigen blivit klar för klubben i veckan. En positiv effekt för hela klubben som under vintern präglats av mörka rubriker och röda siffror. 

- Inför säsongen så har de mesta handlat om den dåliga ekonomin som följts av försäljningen av Kamratgården och uppsägning av personal. Det gjorde fansen väldigt upprörda, men nu har tonerna vänt i och med att man gjorde klart med Tobias Hysén. Så nu är det positiv stämning, säger C Mores kommentator Patrick Westberg. 

Är det så att Tobias Hysen-febern gör att supportrar och folk inom klubben blundar för de mörka moln som trots allt svävar över klubben?
-Ja, men litegrann är det så. Så var i alla fall känslan när man läste om Hysén, att det här var det som klubben och supportrarna behövde då det är någonting positivt. Hysén är ju en publikfavorit och vänder hem utan stora lönekrav och sådant som visar stort klubbhjärta. Men det gör ju att den ekonomiska biten kommer lite åt sidan, i alla fall tills vidare.

I eftermiddag så spelar IFK Göteborg en träningsmatch mot norska Sarpsborg FK. En match som Tobias Hýsén dock inte kommer medverka i då han ansluter till laget först under träningslägret i Dubai. Matchen är däremot intressant av flera aspekter ändå då Prioritet Serneke Arena är slutsåld.

- Inför matchen pratas det mycket om klubbens nya avtal med Kappa och att den nya matchdräkten ska visas upp i eftermiddag. Det är något som är väldigt viktigt för fansen, säger Westberg som kommenterar matchen.

Matchen har avspark 15.00 och sänds i C More.

SÅ SER DU FÖRSÄSONGEN OCH SVENSKA CUPEN

Allsvenska uppladningen på C More

Se allt från den allsvenska uppladdningen - skaffa C Mores sportpaket här! Alla matcher i storsatsningen hittar du HÄR!

Publicerad 2016-01-30 kl 11:26

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER