Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

IFK Göteborg bryter med inlånade talangen - Abraham behöver opereras

Allsvenskan

I januari anslöt Ogbu Abraham till IFK Göteborg på lån - ett avtal som nu bryts. 
19-åringen hade en skada när han anlände som kommer kräva operation.
- Vi önskar honom lycka till och vi kommer givetvis fortsätta följa hans utveckling, säger sportchef Pontus Farnerud.

Foto: Bildbyrån

I december blev det klart att IFK Göteborg lånade in Ogbu Abraham från TikiTaka Academy och skrev ett avtal fram tills i sommar. Efter årsskiftet anslöt talangen till klubben. Redan när han anslöt hade han en skada och efter undersökningar står det klar att Abraham kommer behöva opereras.

På sin hemsida meddelar klubben att lånekontraktet nu bryts. Abraham kommer återvända till Nigeria för att genomföra operationen och det kommer dörja innan han kan spela fotboll igen.

- Framför allt lider vi med honom. Han är en ambitiös fotbollsspelare och en fin kille. Det har funkat bra med honom i gruppen och han har trivts väldigt bra. Nu reser han hem till Nigeria för operation och vi önskar honom lycka till. Vi kommer givetvis att fortsätta följa hans utveckling, säger sportchef Pontus Farnerud.

ANNONS

Av respekt för Abrahams integritet och egna önskemål väljer klubben att inte precisera vilken typ av skada det rör sig om.

Publicerad 2022-01-26 kl 16:57

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto