Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

IFK Norrköpings Fransson-besked - återkomst utesluten: "Han har kontrakt"

Allsvenskan

Alexander Fransson satt i AEK Atens frysbox i våras.
Men en återkomst till IFK Norrköping är utesluten i dagsläget.
- Han har kontrakt, säger tf sportchef Tony Martinsson till NT.

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna från IFK Göteborg-IFK Norrköping i spelaren.

Den 2 februari i går blev det klart att Alexander Fransson, 28, lämnar IFK Norrköping för Grekland och AEK Aten. Flytten lär knappast ha blivit som han trott. Under sitt första halvår i klubben har han medverkat i en enda tävlingsmatch, varken mer eller mindre.

Däremot kommer han inte att återvända till IFK Norrköping i sommar. Det är Tony Martinsson, tf sportchef i Peking, tydlig med.

- Han har kontrakt. Jag pratade med honom nyss. AEK hade varit på läger och nu hade han fått spela. Tränaren hade sagt att han tyckte "Alle" är en bra spelare. Förhoppningsvis så vänder det nu, säger Martinsson till NT.

Annons

Men det är inte uteslutet att en annan spelare återvänder till Peking. Det handlar om Arnor Traustason. Expressen uppgav i dagarna att klubben jobbar hårt för att värva tillbaka islänningen som spelade i föreningen 2014-2016 och parterna uppges vara muntligt överens om ett kontrakt. Martinsson ville inte kommentera uppgifterna i går, tisdag. För NT berättar dock sportchefen vad den tidigare MFF-spelaren, som nu är i New England Revolution, skulle kunna bidra med.

- Om han landar här så kan han klubben. Det är ingen inkörsport att tala om och kan spela på många olika positioner. Han har en erfarenhet, en bra fotbollsspelare och människa, säger Martinsson till NT.

Publicerad 2022-08-03 kl 14:43

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto