Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Igboananike: "Kommer bli bättre senare"

Allsvenskan

Han har gjort Djurgårdens enda allsvenska mål så här långt men senast mot Brommapojkarna var han petad ur startelvan. Kennedy Igboananike misströstar ändå inte.

- Nej. Jag vet att jag kommer att bli bättre när planerna blir bättre. Då blir det lättare att få bollen med sig, säger Kennedy Igboananike till FotbollDirekt.se.

Han har visat upp en enorm snabbhet och i premiären höll han sig framme och gjorde Djurgårdens första och hittills enda mål i Allsvenskan den här säsongen.
Han berättar att snabbheten är medfödd men att han också känner att det finns saker han måste förbättra.
- Jag måste bli mer fysiskt starkare. Som anfallare behöver man inte vara lika stark som en försvarare men är man snabb så måste jag ändå bli starkare än vad jag är idag. Det är fysiskt jag känner att jag behöver förbättra mig, säger han.

ANNONS

Senast mot Brommapojkarna var han petad från start och tanken var nog att sätta in hans snabba ben mot slutet av matchen för att skapa oreda. Men taktiken gick inte hem och matchen slutade 0-0.
- Det är svårt att hoppa in om man inte får bollar att jobba med. Men jag är inte besviken på tränarna. Jag respekterar deras beslut. Jag ger alltid allt jag kan, oavsett om jag spelar från start eller får hoppa in.

I första matchen fungerade det ganska bra att komma från en lägre division och in i Allsvenskan men ny tycker han sig också känna av svårigheten.
- I Superettan hade du mer tid när du fick bollen. Här blir du direkt tacklad eller någon tar av dig bollen när du får den. Man måste skapa något direkt. Men det är saker jag får lära mig. Och jag vet att jag kommer spela bättre när planerna blir bättre.

ANNONS
Publicerad 2010-04-03 kl 15:28
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto