POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

IKVÄLL: Fotbollsmåndag i TV4 – från avspark till slutsignal

Fotbollsmåndag, magasinet med fokus på svensk fotboll, gör comeback i TV4. Programmet har premiär 4:e april och tittarna får vara med redan från avspark kl 19.00. Programledare är Anna Brolin och Patrick Ekwall.

- Det känns otroligt roligt att jobba med ett sådant här levande programformat och extra kul att leda det tillsammans med Patrick Ekwall, säger Anna Brolin.

TV4-Gruppen storsatsar på måndagar och direktsänder i både TV4, TV4 Sport och på fotbollskanalen.se. TV4 Sport direktsänder en toppmatch från Superettan på måndagar, med start 11 april.

På fotbollskanalen.se kan man följa Fotbollsmåndag Superlive mellan 19.00 och 21.30 – ett program där man får direktrapporter från samtliga arenor och ser de allsvenska målen i realtid. Efter matchen ges analyser från arenorna med spelare och tränare.

- Superlive är ett koncept som varit stor succé i samband med våra sändningar från Europa League och som länge varit ett vanligt koncept i stora fotbollsländer. Nu ger vi tittarna en chans att hänga med från början och ha totalkoll på allt när det händer, säger Patrick Ekwall.

Anna Brolin har tidigare varit programledare för Anna Brolins La Liga i TV4Sport och är, som första kvinnan någonsin, nominerad i kategorin årets sportjournalist för Guldskölden år 2011, ett pris som är instiftat av webbsidan svenskafans.com.

Patrick Ekwall har bevakat svensk- och internationellfotboll under flera år och har även varit på plats under fem VM-slutspel. Idag programleder Patrick Ekwall Fotbollskanalen Europa i TV4 som vann Guldskölden år 2011 i kategorin årets magasinprogram. Han leder även programmet Europa League i TV4 Sport.

Experter i studion är Pontus Kåmark, med 57 A-landskamper på meritlistan och Olof Lundh, chefredaktör för fotbollskanalen.se.

TV4-Gruppen äger rättigheterna till svensk fotboll. Allsvenskan sänds exklusivt i Canal+ medan Superettan, Damallsvenskan och Svenska Cupen sänds i TV4 Sport. Höjdpunkter och videoklipp från Allsvenskan hittar du exklusivt på fotbollskanalen.se.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2011-04-04 kl 15:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå