POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ilska i Mjällby - kritiserar förbundet

Mjällby mot Halmstad på lördag - men medan HBK får vila sig i form får Mjällby spela cup-match ikväll. Tränaren Peter Swärdh visar nu irritation gentemot förbundet.

De allsvenska lagen går in i svenska cupens tredje omgång nu i veckan - alla lag utom Halmstad, vill säga. HBK spelar mot Karlstads  BK först nästa onsdag, den 18 maj. Mjällbys tränare Peter Swärdh är inte glad över upplägget.

– Vi har Halmstad på lördag så vi har väldigt tajt mellan matcherna, medan Halmstad slapp spela den här veckan. Vi var överens med Vasalund om att vi också skulle spela den 18:e, men det gick inte förbundet med på, säger Swärdh till Kristianstadsbladet.

– De sportsliga skälen var inte tillräckligt goda, vilket naturligtvis är helt felaktigt. Det är konstigt agerande från förbundet.

Mjällby var ilskna på förbundet också ifjol, då klubben inte fick sin cupmatch mot MFF hemma på Strandvallen flyttad. Det slutade med att matchen spelades i Malmö på Swedbank Stadion.

Mjällby väntas vila en rad bärande spelare ikväll, däribland Marcus Ekenberg. Dessutom saknas skadade Tobias Grahn och Daniel Ivanovski.

 

Publicerad 2011-05-11 kl 09:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå