POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR BP-HIF: BP ska ta nästa skalp: ”Hoppas att de inte kommer trivas på Grimsta”

Brommapojkarnas hemmaplan Grimsta ip har ställt till det för många motståndarlag den här säsongen. På måndagen är det Helsingborg som kommer på besök till den miserabla planen och spelar mot ett BP som har startat säsongen riktigt starkt.

- Det är inte så att någon har gett oss poängen, säger Kim Bergstrand till FotbollDirekt.se.

BROMMAPOJKARNA

Skador/avstängningar: Pablo Pinones-Arce (s), Imad Chhadeh (s), Sinan Aranci (s), Max Clauss (s), Labinot Kelmedi (s)

Preliminär startelva: Kristoffer Nordfeldt - Pär Asp, Markus Karlsson, Richard Henriksson, Kim Odelius - Philip Haglund, Gabriel Petrovic - Dalil Benyahia, Andreas Eriksson, Miiko Albornoz - Olof Guterstam

Håll ögonen på: Kristoffer Nordfeldt. Ung och mycket lovande målvakt som har hållit nollan hälften av matcherna i år för nykomlingen. Agerar med pondus och bjuder ofta på spektakulära räddningar.

BP–snack: - Just nu är vi så bra som tabellen visar. En tabell ljuger aldrig, hittils har det gått bra. Det är inte så att någon har gett oss poängen. Vi är ett bra fotbollslag med många kompetenta fotbollspelare. Vi har en låg snittålder så det kommer att bli bättre ju mer rutin spelarna får, säger tränaren Kim Bergtrand till FotbollDirekt.se.

- Helsingborg är ett väldigt skickligt lag som inte har några större svagheter, det kommer bli tajt och jämnt. De har förbättrat sitt försvarsspel, medan offensiven har varit bra genomgående. Vi ska spela vårt spel som vi tror väldigt hårt på, vi kommer inte anpassa oss efter dem. Jag hoppas att de inte kommer trivas på Grimsta.

HELSINGBORG

Skador/avstängningar:
Marcus Lantz (a), Olafur Skulason (s), Andreas Landgren (s), Erik Wahlstedt (s)

Preliminär startelva: Pär Hansson - Marcus Holgersson, Marcus Nilsson, Joel Ekstrand, Christoffer Andersson - Erik Sundin, Isaac Chansa, Marcus Bergholtz, René Makondele - Rasmus Jönsson, Henrik Larsson

Håll ögonen på: Rasmus Jönsson. Henrik Larssons lekamrat som hyllats enormt av sin mentor. Hittat målet fyra gånger i år, varav tre kom mot AIK nyligen. En supertalang med alla kvalitéer att bli en klassforward.

HIF-snack: - BP har gjort det bra, de är ett bra lag. De spelar fotboll längst marken och har gjort det överraskande bra med tanke på förutsättningarna. Det har snackats mycket om deras gräsmatta, men faktum är att det varit ännu sämre på andra håll där de spelat, säger Bosse Nilsson i ett pressmeddelande.

- Vi kan inte fortsätta med samma manskap som mot MFF, men det är samtidigt ett annat motstånd. Vi får pussla lite så att det blir bästa möjliga, vi har en del olika alternativ.

Publicerad 2009-05-11 kl 10:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå