Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Inför Elfsborg-Djurgården: "Satsar på kontringar"

Elfsborg måste vinna för att drömmen om Lennart Johanssons pokal ska leva vidare. Djurgårdens assisterande tränare Paul Lindholm tror att pressen kan bli boråsarnas fall i den här matchen.

- Deras situation kan gynna oss. Elfsborg har pressen på sig och måste vinna medan vi kan spela avspänt, säger han.

Elfsborg

Magnus Haglund, tränare: - Vi fick inte till vårt försvarsspel på det sätt som fordras för att man ska klara av matchen mot IFK Göteborg och vi hade för dåligt eget passningsspel. Trots det lyckades vi göra två mål och skapade målchanser, men som helhet är vi mycket missnöjda med vår prestation, säger han till klubbens officiella hemsida.

Tre poäng upp till Kalmar FF: - Chansen finns och så länge den finns tänker vi göra allt får att ta chansen.

Om Djurgården: - Vi vill visa upp en klart bättre bild av oss själva än vi visade upp mot Göteborg.

Om läget i laget: Fredrik Berglund går in i truppen igen efter skada.

Preliminär startelva Elfsborg: Johan Wiland - Martin Andersson, Andreas Augustsson, Teddy Lucic, Mathias Florén - Daniel Mobaeck, Helgi Danielsson - Johan Karlsson, Lasse Nilsson, Emir Bajrami - Joakim Sjöhage.

Djurgården

Paul Lindholm, assisterande tränare: - Efter Kalmar-matchen kan man konstatera att vi måste ha hundraprocentig attityd och inte 90. Hade vi haft rätt attityd hade vi vunnit mot Kalmar för så bra var de inte. Vad det beror på? Det kan ha många orsaker. Vi har inte mycket att spela för och faller lite mentalt. Nu ska vi göra det bättre.

Om Elfsborg: - Elfsborg har pressen på sig och måste vinna medan vi kan spela avspänt. De måste framåt så det är viktigt att vi blir täta, kompakta och satsar på kontringar. Deras situation kan gynna oss.

Får vi se ett defensivare Dif än normalt? - Vi har stor respekt för deras bollskicklighet så det kan hända att vi drar ner positionerna till ett lägre försvarsspel.

Om läget i laget: - Vi har fyllt på truppen med Aki Riihilahti.

Preliminär startelva Djurgården. Pa Dembo Tourray - Patrik Haginge, Toni Kuivasto, Peter Magnusson, Jan Tauer - Andrej Komac, Markus Johannesson, Martin Andersson - Johan Oremo, Mikael Dahlberg, Jones Kusi Asare.

Publicerad 2008-10-29 kl 11:38
Annons
Annons
Annons