Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Inför Gais-Dif: "De får snacka hur mycket de vill"

”Vi kommer pissa på Gais”, sa Djurgårdens Johan Oremo i veckan. Ett uttalande som Gais tackar för inför den otroligt viktiga bottenmatchen.

- Jag hoppas att gruppen tar det på rätt sätt och kanske är det någon som tänder till lite extra på det uttalandet. De får snacka hur mycket de vill. Det är på planen som det kommer avgöras, säger Gais tränare Alexander Axén.

GAIS Jonas Lundén (a)

Preliminär startelva: Dime Jankulovski - Calum Angus, Richard Ekunde, Fredrik Lundgren, Kenneth Gustafsson - Johan Mårtensson, Eyolfur Hedinsson - Mattias Lindström, Wanderson, Tommy Lycén - Pär Ericsson

Håll ögonen på: Dime Jankulovski har hållit nollan i två raka matcher och då har också trepoängarna trillat in. Målvakten är på nytt viktig i den här matchen.

Gais-snack: - Det är små marginaler som gör att vi har fått till det. Vi har varit nära förut också, men inte riktigt nått fram då, säger Axén till FotbollDirekt.se.

Skador/avstängningar:

- Djurgården är i samma situation som oss och måste jobba hårt. De har många bra spelare. Till exempel Daniel Sjölund är väldigt duktig.

DJURGÅRDEN Mattias Jonson (s), Johan Oremo (s)

Preliminär startelva: Pa Dembo Touray - Petter Gustafsson, Peter Magnusson, Toni Kuivasto, Jan Tauer - Sebastian Rajalakso, Dan Burlin, Daniel Sjölund, Hrvoje Milic - Mikael Dahlberg, Kebba Ceesay

Håll ögonen på: Unge Hrvoje Milic är väldigt kreativ och duktig på att ta sig förbi sin motspelare. Däremot är han nära bollen alldeles för sällan. DIF borde nyttja honom mer.

DIF-snack: - Det är en match där mycket står på spel och det är viktigt för oss att få med oss ett bra resultat. Men hur det än går så är inte säsongen slut, det återstår många viktiga matcher efter denna. Vi ser varje match som en cupfinal, säger tränaren Andrée Jeglertz till dif.se.

Skador/avstängningar:

Publicerad 2009-08-31 kl 13:29
Annons
Annons
Annons