Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

INFÖR GAIS-MALMÖ FF: Bollar med tre startelvor

INFÖR GAIS-MALMÖ FF:

Gais är nederlagstippade. Men nu avslöjar tränaren Alexander Axén att bredden ändå finns för att träna med tre olika startelvor.

GAIS

Skador/avstängningar:
Calum Angus (s), Richard Spong (s), Johan Rundquist (s), Kenneth Gustafsson (a).

Preliminär startelva:
Dime Jankulovski - Jonas Lundén, Hallgrímur Jónasson, Fredrik Lundgren, Richard Ekunde - Kyle Patterson, Johan Mårtensson, Reuben Ayarna, Eyjólfur Hédinsson - Wanderson do Carmo - Björn Andersson .

Håll ögonen på:
Wanderson. Vem annars? Förra årets skytteligavinnare är överraskande nog kvar i Gais. Och mycket är upp till brasilianaren om göteborgarna ska få en behaglig resa i årets allsvenska. Är bra över hela planen och livsfarlig i frisparkssituationer.

Gais-snack:
- I veckan har vi kört med lag 1 - som sett bra ut. Nästa dag lag 2 - som också sett bra ut. Och dag 3 lag 3 - som sett lika bra ut... Det är väldigt tuff konkurrens, precis som det ska, säger Alexander Axén till Sportsday.se.

Känslan i laget?
- Väldigt bra. Det var riktigt laddat, nästan så vi fick hålla tillbaka spelarna i dag. Inte så att det var brutala tacklingar, men det var en väldig frustration när någon misslyckades.

MALMÖ FF

Skador/avstängningar:

Rick Kruys (s), Edward Ofere (s), Niklas Hansson (s), Ricardinho (s).

Preliminär startelva:
Johan Dahlin - Ulrich Vinzents, Jasmin Sudic, Daniel Andersson, Joseph Elanga - Guillermo Molins, Robert Åhman Persson, Wilton Figueiredo, Jeffrey Aubynn - Daniel Larsson, Agon Mehmeti.

Håll ögonen på:
Wilton Figueiredo. På grund av den tuffa konkurrensen i anfallet har brasilianaren fått flytta ner på mittfältet. I genrepet mot Bröndby var han bäst på plan och svarade för två mål. Om tränaren Roland Nilsson lyckas få igång Figueiredo kan Malmö mycket väl blanda sig in i toppstriden.

Malmö-snack:
(Roland Nilsson om fyra raka oavgjorda möten med Gais)
– Det får vi ändra på nu! Även om det mer har varit tillfälligheter som gjort att det blivit oavgjort: kvittering av GAIS i sista minuten i två matcher, och så gjorde vi själva mål på straff i slutet senast. Men GAIS är svårspelade och det lag som kryssade mest i allsvenskan ifjol, säger Roland Nilsson.

Publicerad 2010-03-15 kl 16:46