Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR GAIS-MALMÖ FF: Bollar med tre startelvor

INFÖR GAIS-MALMÖ FF:

Gais är nederlagstippade. Men nu avslöjar tränaren Alexander Axén att bredden ändå finns för att träna med tre olika startelvor.

GAIS

Skador/avstängningar:
Calum Angus (s), Richard Spong (s), Johan Rundquist (s), Kenneth Gustafsson (a).

Preliminär startelva:
Dime Jankulovski - Jonas Lundén, Hallgrímur Jónasson, Fredrik Lundgren, Richard Ekunde - Kyle Patterson, Johan Mårtensson, Reuben Ayarna, Eyjólfur Hédinsson - Wanderson do Carmo - Björn Andersson .

Håll ögonen på:
Wanderson. Vem annars? Förra årets skytteligavinnare är överraskande nog kvar i Gais. Och mycket är upp till brasilianaren om göteborgarna ska få en behaglig resa i årets allsvenska. Är bra över hela planen och livsfarlig i frisparkssituationer.

Gais-snack:
- I veckan har vi kört med lag 1 - som sett bra ut. Nästa dag lag 2 - som också sett bra ut. Och dag 3 lag 3 - som sett lika bra ut... Det är väldigt tuff konkurrens, precis som det ska, säger Alexander Axén till Sportsday.se.

Känslan i laget?
- Väldigt bra. Det var riktigt laddat, nästan så vi fick hålla tillbaka spelarna i dag. Inte så att det var brutala tacklingar, men det var en väldig frustration när någon misslyckades.

MALMÖ FF

Skador/avstängningar:

Rick Kruys (s), Edward Ofere (s), Niklas Hansson (s), Ricardinho (s).

Preliminär startelva:
Johan Dahlin - Ulrich Vinzents, Jasmin Sudic, Daniel Andersson, Joseph Elanga - Guillermo Molins, Robert Åhman Persson, Wilton Figueiredo, Jeffrey Aubynn - Daniel Larsson, Agon Mehmeti.

Håll ögonen på:
Wilton Figueiredo. På grund av den tuffa konkurrensen i anfallet har brasilianaren fått flytta ner på mittfältet. I genrepet mot Bröndby var han bäst på plan och svarade för två mål. Om tränaren Roland Nilsson lyckas få igång Figueiredo kan Malmö mycket väl blanda sig in i toppstriden.

Malmö-snack:
(Roland Nilsson om fyra raka oavgjorda möten med Gais)
– Det får vi ändra på nu! Även om det mer har varit tillfälligheter som gjort att det blivit oavgjort: kvittering av GAIS i sista minuten i två matcher, och så gjorde vi själva mål på straff i slutet senast. Men GAIS är svårspelade och det lag som kryssade mest i allsvenskan ifjol, säger Roland Nilsson.

Publicerad 2010-03-15 kl 16:46
Annons
Annons
Annons