Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

INFÖR Gefle-Hammarby: Tony G försvarar Gefle

Allsvenskan

Hammarbys poängbehov mot Gefle i kväll är stort. Då bjuder Tony Gustavsson på en charmoffensiv och hyllar Gefle.

GEFLE
Skador/avstängningar
: Yannick Bapupa (a), Hasse Berggren (s), Jonathan Hellström (s), Tomas Fernandez (s).
Preliminär startelva : Mattias Hugosson - Daniel Bernhardsson, Daniel Theorin, Omar Jawo, Andreas Dahlén - Jonatan Berg, Hjalmar Öhagen, Yussif Chibsah, Jonas Lantto - Daniel Westlin, Alexander Gerndt.
Håll ögonen på : Gefles ramstarka försvar. Mycket av Gefles framgång den här säsongen har berott på ett mycket stabilt och säkert försvarsspel.
GIF-snack :
- Ny inspirerande uppgift. Alla matcher på Strömvallen mot Stockholmslagen brukar bjuda på härlig inramning och jag tror det blir samma sak på måndagskvällen, säger tränaren Pelle Olsson till GIF-TV.

ANNONS
- Hammarby är i ett lite tuffare tabelläge än vad vi är. Men som vanligt i matcherna i allsvenskan blir den oviss och spännande.
Er formstarkaste spelare Yannick Bapupa är avstängd, vad säger du om det?
- Visst är det synd att han inte är med. Vi har haft fördelen av att motståndarna haft spelare avstängda i de senaste matcherna, så det är som det är i Allsvenskan. Han har varit fanstastisk bra i de två senaste matcherna men har också haft en position som central anfallare, där han har varit mycket delaktig i spelet och synts mycket.
- Jag tror det inte blir svårt att ersätta Bapupa i den här matchen. Den spelare som kommer in i laget kommer in på ett väl fungerande mittfält och i ett lag i bra form. Jag tror det är lättare att komma in och ersätta någon när man är i bra form.

HAMMARBY
Skador/avstängningar

ANNONS
: Emil Johansson (a). Preliminär startelva: Rami Shaaban - Christian Traoré, Monday James, Igor Armas, David Johansson - Claudio da Silva, Haris Laitinen, Andreas Dahl, Simon Helg - Sebastian Castro-Tello, Rafael.
Håll ögonen på : Andreas Dahl. Mittfältaren som trots att han är tämligen ny i truppen tar för sig som om han hade spelat i klubben hela livet och är heller inte rädd att kritisera sina lagkamrater offentligt.
HIF-snack :
- Jag tycker folk är orättvisa som tycker att Gefle är ett "tråkigt" lag. Gefle har fått alldeles för lite credd för sitt spel, säger tränaren Tony Gustavsson till FotbollDirekt.se
- Det gäller att vi inte blir frustrerade över att Gefle försöker dra ned tempot i matcherna men det är fel att säga att Gefle inte är ett spelande lag. De har en spelidé högt upp i banan när de väl har vunnit bollen och det får vi se upp med. - Gefle har kunnat hanterat frånvaron av Hans Berggren och Amadou Jawo på ett bra sätt och är värda att ligga där de ligger i tabellen. - För vår del är det en inspirerande uppgift, i synnerhet när det är så viktiga matcher som det är för oss framöver.
ANNONS
Publicerad 2009-08-24 kl 14:44
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto