POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR HAMMARBY-KALMAR: Rami ska bomma igen

Hammarby och Kalmar FF slåss båda kring nedflyttningsstrecket i tabellen. Det gör matchen på Söderstadion extra delikat. Det mesta pekar också på att Rami Shaaban gör comeback efter lång skadefrånvaro.

- Däremot är det jävligt viktigt att vi vinner hemma på Söderstadion. Det är vår borg och vi får ett fantastiskt stöd. Vi ska vinna hemma - alltid, säger Hammarbys tränare Tony Gustavsson.

HAMMARBY
Christian Traoré (s), David Johansson (s), Maic Sema (sjuk).

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Rami Shaaban - Monday James, Igor Armas, José Monteiro, Emil Johansson - Sebastian Castro-Tello, Louay Chanko, Mikkel Jensen, Fredrik Söderström - Charlie Davies, Nathan Paulse.

Håll ögonen på: Rami Shaaban. Landslagsmålvakten kommer troligen ta tillbaka platsen mellan stolparna.

Hammarby-snack: - Det är alldeles för tidigt för att vara en ovanligt viktig match. Den som blickar på tabellen nu och säger det, vet inte vad den pratar om. Däremot är det jävligt viktigt att vi vinner hemma på Söderstadion. Det är vår borg och vi får ett fantastiskt stöd. Vi ska vinna hemma. Alltid, säger Tony Gustavsson till FotbollDirekt.se

- De flesta vet det mesta om Kalmar. De har nu gått över till ett renare 4-3-3 med David Elm som forward. Kalmar har åkt på ett par uddamålsförluster och inte fått den utdelning de förtjänat.

- Jag längtar så tills vi får hålla nollan för första gången. Ibland har det varit rena och skära individuella misstag och ibland har vi varit lite för snälla. Men vi har en ungt försvar under utveckling och de har tagit ett par steg framåt.

KALMAR FF Lourival Assis (s), Daryl Smylie (s), Mikael Eklund (s)

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Petter Wastå - Tobias Carlsson, Marcus Lindberg, Joachim Lantz, Stefan Larsson - Tobias Eriksson, Henrik Rydström - David Sobralense, Rasmus Elm, Abiola Dauda - David Elm

Håll ögonen på: Daniel Sobralense. Gjorde det mesta rätt senast mot Häcken och satte det viktiga kvitteringsmålet till 1-1 som gjorde att Kalmar kom in i matchen.

Kalmar-snack: - Min förhoppning är att vi ska fortsätta visa samma höga energi som vi gjort i de senaste matcherna, säger tränaren Nanne Bergstrand till klubbens hemsida.

- Matchen mot Hammarby kommer att bli en tuff historia, där det kommer att finnas väldigt många matcher i matchen.

Publicerad 2009-05-06 kl 10:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå