Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

INFÖR HAMMARBY-KALMAR: Rami ska bomma igen

Allsvenskan 2009-05-06 kl 10:25

Hammarby och Kalmar FF slåss båda kring nedflyttningsstrecket i tabellen. Det gör matchen på Söderstadion extra delikat. Det mesta pekar också på att Rami Shaaban gör comeback efter lång skadefrånvaro.

- Däremot är det jävligt viktigt att vi vinner hemma på Söderstadion. Det är vår borg och vi får ett fantastiskt stöd. Vi ska vinna hemma - alltid, säger Hammarbys tränare Tony Gustavsson.

HAMMARBY
Christian Traoré (s), David Johansson (s), Maic Sema (sjuk).

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Rami Shaaban - Monday James, Igor Armas, José Monteiro, Emil Johansson - Sebastian Castro-Tello, Louay Chanko, Mikkel Jensen, Fredrik Söderström - Charlie Davies, Nathan Paulse.

Håll ögonen på: Rami Shaaban. Landslagsmålvakten kommer troligen ta tillbaka platsen mellan stolparna.

Hammarby-snack: - Det är alldeles för tidigt för att vara en ovanligt viktig match. Den som blickar på tabellen nu och säger det, vet inte vad den pratar om. Däremot är det jävligt viktigt att vi vinner hemma på Söderstadion. Det är vår borg och vi får ett fantastiskt stöd. Vi ska vinna hemma. Alltid, säger Tony Gustavsson till FotbollDirekt.se

ANNONS

- De flesta vet det mesta om Kalmar. De har nu gått över till ett renare 4-3-3 med David Elm som forward. Kalmar har åkt på ett par uddamålsförluster och inte fått den utdelning de förtjänat.

- Jag längtar så tills vi får hålla nollan för första gången. Ibland har det varit rena och skära individuella misstag och ibland har vi varit lite för snälla. Men vi har en ungt försvar under utveckling och de har tagit ett par steg framåt.

KALMAR FF Lourival Assis (s), Daryl Smylie (s), Mikael Eklund (s)

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Petter Wastå - Tobias Carlsson, Marcus Lindberg, Joachim Lantz, Stefan Larsson - Tobias Eriksson, Henrik Rydström - David Sobralense, Rasmus Elm, Abiola Dauda - David Elm

Håll ögonen på: Daniel Sobralense. Gjorde det mesta rätt senast mot Häcken och satte det viktiga kvitteringsmålet till 1-1 som gjorde att Kalmar kom in i matchen.

ANNONS

Kalmar-snack: - Min förhoppning är att vi ska fortsätta visa samma höga energi som vi gjort i de senaste matcherna, säger tränaren Nanne Bergstrand till klubbens hemsida.

- Matchen mot Hammarby kommer att bli en tuff historia, där det kommer att finnas väldigt många matcher i matchen.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto