Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

INFÖR HBK - AIK: ''Vi har kört bra på bortaplan''

Allsvenskan

Halmstad lämnar med en seger i kväll definitivt bottenstriden. AIK går med detsamma upp i topp, något AIK-ledningen vill tänka på så lite som möjligt.

HALMSTAD:

Skador/avstängningar: Per Johansson (s), Ajsel Kujovic (s), Tomas Zvirgzdauskas (a).

Preliminär startelva: Magnus Bahne - Mikael Rosén, Johnny Lundberg, Tommy Jönsson, Christian Järdler - Michael Görlitz, Jonas Gudni Saevarsson, Emir Kujovic, Tim Sparv, Anel Raskaj - Emil Salomonsson.

Håll ögonen på: Görlitz kan mycket väl vara Halmstads bäste spelare den här säsongen. Intelligent. Passningar och inlägg av toppallsvensk klass - minst. En spelare som alltid kommer i hög fart.

HBK-snack:
-
Det enda sättet att få självförtroende på är att vinna. Nu vann vi mot Kalmar och det känns viktigt, säger HBK-tränaren Janne Andersson till klubbens officiella hemsida.

ANNONS

Anselmo är tillbaka igen:
- Anselmo har löpt mycket men inte spelat match sen vi mötte Trelleborg i en träningsmatch, fortsätter Janne Andersson. Han har tränat tufft hela tiden och har under de två senaste veckorna tränat fotboll. Han har inga känningar i knäet men han är inte färdig för att spela från start.

AIK:

Skador/avstängningar: Martin Mutumba (a).

Preliminär startelva: Daniel Örlund – Markus Jonsson, Pär Karlsson, Joos Hooiveld, Nils-Erik Johansson - Kenny Pavey, Jorge Ortiz, Dulee Johnson, Bojan Djordjic - Saihou Jagne, Ivan Obolo.

Håll ögonen på: Bojan Djordjic. Har något som liknar ett internationellt steg. Bra fart och med en vänsterfot som ofta öppnar upp. Smart och kvick i sitt sätt. Blir hela tiden bättre. Att Martin Mutumba saknas ska inte behöva innebära så mycket. Vi har många bra spelare.

ANNONS

AIK-snack:
-
Vi har varit duktiga på att bara gå ut och köra på bortaplan, säger AIK:s assisterande tränare Andreas Alm till FotbollDirekt.se.
- Möjligheterna till serieledning gissar jag att spelarna inte tänker på så mycket. Men det är klart att det blir lite speciellt för att man vill ju vara med.

- Halmstad förlorade mot BP för ett tag sedan. Säkert missnöjda med det. Men senast ryckte Halmstad upp sig och slog Kalmar. Det här är ett bra lag.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-08-17 kl 15:29
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto