Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR IFK GÖTEBORG-MFF: ''Vi slarvar för mycket''

Inför IFK Göteborg - Malmö FF:

Roland Nilsson är inte nöjd, trots topplaceringen. Segern mot Djurgården var inte alls märkvärdig för MFF-tränaren.

IFK GÖTEBORG

Skador/avstängningar: Tobias Hysén (s), Hannes Stiller (s), Petter Björlund (s), Mikael Dyrestam (s), Kamal Mustafa (s).

Preliminär laguppställning: Kim Christensen - Adam Johansson, Ragnar Sigurdsson, Hjalmar Jonsson, Erik Lund - Gustav Svensson, Sebastian Eriksson - Stefan Selakovic, Jakob Johansson, Nicklas Bärkroth - Robin Söder.

Håll ögonen på: Robin Söder. Snabb och målfarlig anfallare. Kan vara precis de egenskaper som behövs när Tobias Hysén är skadad. Blir otroligt viktigt att få igång Söder då IFK för närvarande är ett helt annat lag utan Hysén och Pär Ericsson haft svårt att imponera.

Göteborg-snack:
- Klart vi ska försöka utnyttja deras svagheter. Men framförallt fokusera på det vi kan och ska göra, säger Stefan Rehn till klubbens hemsida.

Om Malmö FF:
– Ett lag som startat säsongen bra. Vi ledare hoppas dock få se samma aggressivitet, samma energi och samma löpvilja som mot Elfsborg senast vi spelade hemma på Gamla Ullevi. Humöret i truppen är bra och veckans träningar har flutit på som det ska.

– Kul. Mycket folk på läktaren är alltid inspirerande, säger försvararen Erik Lund till hemsidan om de 11 000 sålda biljetterna till stormatchen.

MALMÖ FF

Skador/avstängningar: Markus Halsti (s), Rick Kruys (s), Edward Ofere (s), Jasmin Sudic (s).

Preliminär laguppställning: Johan Dahlin – Ulrich Vinzents, Pontus Jansson, Daniel Andersson, Ricardinho – Guillermo Molins, Wilton Figueiredo, Robert Åhman Persson, Jimmy Durmaz – Agon Mehmeti, Daniel Larsson.

Håll ögonen på: Daniel Larsson. Snabbe och målfarlige Larsson nätade äntligen med två mål mot Djurgården. Tidigare har spelet stämt men målen saknats. Fortsätter målskyttet ikväll?

Malmö-snack:
- Ja, det är det alltid oavsett vilka man förlorar mot att få en vinst direkt efteråt, resonerar Roland Nilsson om vinsten senast för FotbollDirekt.se.

- Vi kunde spelat bättre mot Djurgården, vi hade stunder vi var bra, men ibland var vi slarviga. Vi är nöjda med de tre poängen, men vi kan bättre.

- Vi har unga spelare som kommer in, men de gör det jättebra. Det är ett härligt go i laget och spelarna känner stöttning från varandra.

- Planen är fortfarande inte så bra så det blir mycket kamp. Att Hysén är borta är ett avbräck. Men Söder hoppade in mot Åtvid och gjorde mål direkt. De har många bra spelare och det är en svår bortamatch.

Publicerad 2010-04-29 kl 16:22
Annons
Annons
Annons