Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR Ljungskile-Malmö FF: Toivonen och Andersson tillbaka

Ljungskile har inte vunnit på över två månader och nu hänger degraderingshotet över laget. Lagets tränare David Wilson vill däremot inte prata om svacka.
- Vi har tagit poäng i de tre senaste bortamatcherna, säger han till FotbollDirekt.se.

Ljungskile David Wilson, tränare: - Vi har tagit poäng i de tre senaste bortamatcherna, mot Blåvitt, Gefle och Norrköping, så jag vill inte säga att vi har hamnat i en svacka. Däremot har vi förlorat två raka hemmamatcher så där måste vi bli bättre.

Om Malmö FF: - Malmö är ett bra lag som har spelat upp sig på slutet. De har samma kvalitéer som många andra lag i serien så det gäller att vi är mer aggressiva än senast mot Halmstad.

Om läget i laget: - Vi har samma trupp som i senaste matchen.

Malmö FF Roland Nilsson, tränare: - Klart att vi vill fortsätta trenden som har kommit in i. Vi har jobbat på lite saker som faller mycket bättre ut nu. Dessutom har vi fått tillbaka självförtroende.

Om Ljungskile: - Det är en tuff match. Ljungskile spelar konsekvent med långbollar och är ett motstånd man inte stöter på någon annanstans i allsvenskan. För oss är det viktigt att fortsätta spela fotboll och inte komma in i deras trall.

Om läget i laget: - Vi får tillbaka Ola Toivonen och Daniel Andersson. Rick Kruys, Jonatan Johansson och Babis Stefanidis är fortfarande skadade.

Publicerad 2008-10-27 kl 09:58
Annons
Annons
Annons