Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

INFÖR MALMÖ-HALMSTAD: Rolle: ''Vi måste bli bättre i försvaret''

Allsvenskan

Malmö slog till med en klar derbyseger mot Trelleborg - trots det är inte Roland Nilsson nöjd. Mästartränaren stör sig på försvarsmässigt slarv.

MALMÖ FF

Preliminär startelva: Johan Dahlin - Ulrich Vinzents, Daniel Andersson, Yago Fernandez, Ricardo - Jiloan Hamad, Jeffrey Aubynn, Jimmy Durmaz, Wilton Figueiredo - Daniel Larsson, Agon Mehmeti.

Skador/avstängningar: Ivo Pekalski (s), Amin Nazari (s).

Han är formstarkast: Wilton Figueiredo. Tycks ha fått en alltmer offensiv roll i Malmö FF under året. Gjorde första målet för laget i premiären och börjar sakta men säkert bli farligare offensivt.

Citat från Malmö:

ANNONS
- Känslan i truppen är givetvis väldigt bra efter senaste vinsten, säger MFF-tränaren Roland Nilsson till FotbollDirekt.se.

- Det viktiga för oss är att få i gång vårt spel. Det brukar funka bra för oss då. I förra matchen var vi inte riktigt nöjda med vårt försvarsspel och fasta situationer. Vi måste få en bättre koncentration där.

- Vi har haft Halmstad under uppsikt. De kommer att ha ett aggressivt försvarsspel och köra på långbollar. Vi får vara beredda på lite olika scenarion.

HALMSTAD

Preliminär startelva: Nauzet Perez - Emil Salomonsson, Tomas Zvirgzdauskas, Richard Magyar, Marcus Olsson - Michael Görlitz, Jonas Gudni Saevarsson, Ivan Diaz, Javier Hernandez - Raúl Ruiz, Shkodran Maholli.

Skador/avstängningar: Johnny Lundberg (s) Christian Järdler (s), Viktor Ljung (s).

Han är formstarkast: Nauzet Peres. Den spanske målvakten ser ut att vara en bra värvning. Har imponerat alltmer. Höll nollan i premiären mot Kalmar och samma sak i genrepet. Får nu en betydligt tuffare uppgift. Upp till bevis för Peres.

ANNONS

Citat från Halmstad:

- Det känns bra i truppen. Vi kommer till fina Swedbank Arena, det kommer bli storpublik och ett bra tryck, säger Halmstads Johnny Lundberg till FotbollDirekt.se.

- Vi vet om att Malmö är väldigt bra offensivt, men kanske sämre defensivt. Vi har vår spelidé som vi kommer utgå i från,

- Vi kommer inte göra samma misstag som Trelleborg. Vi är bättre defensivt. TFF gav lite för mycket ytor till Malmö, det kommer vi inte göra.
- "Pep" har ju bra koll på Malmö också. Han vet vad vi måste göra för att stoppa Malmö.

Publicerad 2011-04-11 kl 16:24
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto