POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR MFF-DIF: Dif uselt på bortaplan - MFF ofarligt framför mål

Två lag som vill bryta negativa trender möts på Swedbank Stadion. Noll poäng och en målskillnad på 1-12 under säsongens första bortamatcher är Djurgårdens facit. Malmö FF har inte gjort något mål på de 315 senaste allsvenska minuterna trots massor av chanser.

- Klart som sjutton att vi snackar om det, men det gäller också att hitta konstruktiva lösningar, säger Malmö FF:s assisterande tränare Hans Gren.

MALMÖ FF Skador/avstängningar: Agon Mehmeti (s), Jeffrey Aubynn (s), Miljan Mutavdzic (s)

Preliminär startelva: Jonas Sandqvist - Ulrich Vinzents, Jimmy Dixon, Gabriel, Richardinho - Robert Åhman Persson, Daniel Andersson - Guillermo Molins Labinot Harbuzi, Daniel Larsson - Wilton Figueiredo

Håll ögonen på: Robert Åhman Persson har börjat växa ut till den spelare som många har trott att han ska bli. Har blivit viktig för Malmös mittfält.

MFF-snack: - Jag kan väl inte säga att vi är direkt oroliga över att vi inte gör mål. Vi skapar ändå mycket chanser. Så vi jobbar vidare och hoppas att sammarbetsmomenten ska bli lite bättre, säger assisterande tränaren Hans Gren till FotbollDirekt.se.

- Djurgården såg rappare och lite rörligare ut i sitt anfallsspel senast. Det är säkert något de tar med sig hit.

DJURGÅRDEN Skador/avstängningar: Mikael Dahlberg (a), Mattias Jonson (s), Patrik Haginge (s), Daniel Sjölund (osäker)

Preliminär startelva: Oskar Wahlström - Petter Gustafsson, Toni Kuivasto, Kebba Ceesay, Jan Tauer - Andrej Komac, Markus Johannesson, Martin Andersson - Boyd Mwila, Johan Oremo, Sebastian Rajalakso

Håll ögonen på: Sebastian Rajalakso. Det sprudlar om fjolårets fynd igen. Mycket bra insats när han höll Gais-försvaret sysselsatt senast. Förhoppningsvis var det ingen engångsföreteelse.

DIF-snack: - Det blir en intressant uppgift, de förlorade senast och är säkert revanschsugna. De har snabba och duktiga kantspelare som vi inte får ge utrymme. De har varierat lite vilka som spelar i vilka positioner, vi får se hur det blir på söndag. För min egen del ska det bli roligt att komma tillbaks till Malmö som tränare, MFF är lite speciellt för mig efter mina ungdomsår i klubben, säger tränaren Andrée Jeglertz till klubbens officiella hemsida.

Publicerad 2009-05-09 kl 15:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå