Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

INFÖR Örgryte-MFF: Malmö FF passar oss bra

Allsvenskan

''Malmö passar oss'', säger Örgrytes tränare. ''Öis har saknat förmåga att täppa till'', säger MFF:s tränare.

ÖRGRYTE Skador/avstängningar: Jonathan Lindström (s), Johan Sjöberg (s), Alvaro Santos (s), Dennis Jonsson (a)

Preliminär startelva:
Bengt Andersson - Björn Anklev, Robin Jonsson, David Leinar, Tommy von Brömsen - Sebastian Johansson, Alexander Mellqvist, Pavel Zavadil, Alessandro Silva Perreira - Marcus Allbäck, Markus Anderberg

ÖIS-snack:

- Malmö FF har ett spelande lag och det tror jag kommer att passa oss ganska bra, säger Örgrytes assisterande tränare Janne Carlsson till FotbollDirekt.se. - För vår del är det viktigt att den här matchen spelas på hemmaplan och vi ser det som att vi har stora möjligheter att vinna matchen. Det är stor press på Malmö men samtidigt kanske det kan vara skönt för dem att få komma utanför Malmö och spela.

ANNONS
Vad betyder det att ni får tillbaka Pavel Zavadil och Alessandro Perreira?
- Det betyder oerhört mycket för oss. Det är två skickliga spelare som är bollsäkra.
MALMÖ FF

Skador/avstängda: Gabriel (a), Robert Åhman-Persson (s), Miljan Mutavdzic (s)
Preliminär startelva: Johan Dahlin - Ulrich Vincentz, Jasmin Sudic, Markus Halsti, Ricardo - Daniel Larsson, Daniel Andersson, Rick Kruys, Jiloan Hamad - Wilton Figueiredo, Edward Ofere.
Håll ögonen på: Wilton Figueiredo. Har inte alls levt upp till de högt ställda förväntningarna men kämpar hårt i varje match för att det ska lossna och gör det , det mot ÖIS kan han avgöra matchen helt på egen hand.
MFF-snack:
- Varje match har sina svårigheter. Restulatmässigt har inte ÖIS presterat väl men de har varit bra med i sina matcher, även om de saknat förmåga att täppa till. ÖIS är definitivt inte borträknade, säger assisterande tränaren Hans Gren till Mff.se. Robert Åhman-Persson spelade från start men missar matchen mot ÖIS på grund av skada. Vad är det som stoppar honom?
ANNONS
- Vi vet inte riktigt vad det är för typ av skada. Pontus Jansson ersätter i truppen, vilket han gjort några gånger förut - sin allsvenska debut har han däremot ännu att se fram emot, säger Gren. - Örgryte spelar med rakt mittfält och rak backlinje och det gäller att vi spelar bollen snabbt, så vi att vi kan hitta de ytor vi vill åt. Vi har fått större ytor i våra bortamatcher och kunnat spela lite mer omställningsspel. Men det kan nog bli mycket positionsspel också om de försvarar sig lågt, säger Gren.a

Publicerad 2009-08-24 kl 16:30
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto