POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR ÖSK - MFF: ÖSK vill ha bättre betalt hemma

Örebro SK har bara tagit fyra poäng hemma den här säsongen. För lite tycker assisterande tränaren Alexander Axén som hoppas på bättre betalt när Malmö FF kommer på besök.

- Det är vi som har hemmaplan och vi har tagit för lite poäng där den här säsongen. Nu går vi för tre poäng, säger han till FotbollDirekt.com.

Örebro SK

Alexander Axén, assisterande tränare:
- Vi har klarat oss bra från skador. Vi har inga nu och det känns som vi har hittat ett bra sätt att återhämta oss på och träna. Det är klart att Malmö FF hemma är en svår match. De har börjat bra. Men det är vi som har hemmaplan och vi har tagit för lite poäng där den här säsongen. Nu går vi för tre poäng.

Om Malmö FF:
- De har sina brister, men det vill jag inte avslöja här. Då kan de gå in och läsa och sedan rättar de till det. Vi har bra koll på Malmö sedan ska vi försöka vara tillräckligt bra.

Om läget i truppen:
- Vi har inga skador. Däremot har Eric Bassombeng fått flyga hem av privata orsaker.

Preliminär startelva:
Peter Westman - Patrik Haginge, Magnus Wikström, Glenn Holgersson, Samuel Wowoah - Magnus Kihlberg, Sebastian Henriksson, Fredrik Nordback - Kristoffer Näfver, Nordin Gerzic, Roni Porokara.

Malmö FF

Hans Gren, assisterande tränare:
- Vi har fortfarande gott självförtroende och så här långt in på säsongen har vi gjort ett gott jobb. Vi känner ingen större anledning att hålla på och ändra en massa i laget bara för att vi förlorade mot Helsingborg. HIF var bättre än oss även om jag tycker att vi gör en relativt bra match. Kanske att vi var lite svaga defensivt.

Om Örebro SK:
- Det blir vår första match på konstgräs och det blir lite annorlunda. Vi har tränat på det underlaget i veckan. Örebro är alltid svåra att möta på deras hemmaplan. Det är ett svårspelat lag och har gott självförtroende hemma.

Om läget i truppen:
- Labinot Harbuzi har en överansträngning i ljumsken och vi vill inte chansa med honom. Sedan har vi de långtidsskadade spelarna Anders Andersson och Babis Stefanidis.

Preliminär startelva:

Jonas Sandqvist - Ulrich Vinzents, Markus Halsti, Gabriel, Behrang Safari - Guillermo Molins, Daniel Andersson, Ola Toivonen, Jeffrey Aubynn - Jonatan Johansson, Edward Ofere.

Publicerad 2008-05-03 kl 20:29
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå