Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

INFÖR SYRIANSKA-AIK: Syrianskas stora respekt för AIK

Allsvenskan

Syrianskas start har varit en besvikelse - och nu väntar ett Stockholmsderby mot AIK.
- AIK har varit bra, det kommer att bli en svår match, säger Ghayath Moro.

AIK

Preliminär startelva: Ivan Turina - Martin Lorentzson, Per Karlsson, Niklas Backman, Nils–Eric Johansson – Martin Mutumba, Daniel Tjernström, Helgi Danielsson, Viktor Lundberg – Mohamed Bangura, Teteh Bangura.

Skador/avstängingar: Gabriel Özkan.

Han är formstarkast: Daniel Tjernström. Mannen som spelmässigt ser lika ung ut i dag som för tio år sedan. Har fåt en nytändning. Blivit uträknad säsong efter säsong men har klivit fram återigen och är den ledare som AIK behöver.

Citat från AIK:
- Syrianska kommer att vara laddade och revanschsugna efter sin dåliga start. Men vi vet att de är ett bra lag och vi kommer verkligen få kämpa för att vinna, säger Alexander Milosevic till Expressen.

ANNONS

Milosevic eller Per Karlsson?

- Jag har gjort det bra när jag spelat, men det är upp till tränarna. Man kan aldrig vara säker i en sån här konkurrens men det ser ut som att jag kommer att spela från start, säger Milosevic.

- Han har fått en bra start på sin allsvenska karriär. Han har mött Kabir och Ekenberg, Elm och Lasse Nilsson och han har mött Hysén och Drugge, och han har klarat av det ypperligt, säger AIK:s tränare Andreas Alm.

SYRIANSKA: Preliminär startelva: Dwayne Miller - Isa Demir, Erkan Saglik, Omar Jawo, Ahmet Özdemirok - Rabi Elia, Abgar Barsom, Sharbel Touma, Dinko Felic, Yussuf Saleh - Peter Ijeh.

Skador/avstängningar: Robert Massi, Johan Arneng, Besim Kunic, Suleyman Sleyman, Imad Zatara, Isa Demir (osäker).

Håll ögonen på: Yussuf Saleh. Lär säkert vara fylld av revanschlust när han möter sina tidigare lagkamrater. Blir en viktig offensiv kugge mot ett AIK som ser riktigt stabilt ut efter en lovande start.

ANNONS

Syrianska-citat:
- Det känns ändå bra i truppen och klubben, säger Syrianskas sportchef Ghayath Moro till FotbollDirekt.se

- Det gäller att vi har tålamod och vågar fortsätta trots förlusterna. Det blir jätteviktigt för oss mot AIK.

- AIK är ett bra lag. De har alltid varit bra och kommer vara det i framtiden också. AIK har varit bra, det kommer att bli en svår match.

Publicerad 2011-04-25 kl 12:13
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto