POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR TFF - Hammarby: Åhlunds hopp - vill spela som mot AIK - se matchen på webben

Hammarby ska klara av att vinna bortamötet med Trelleborg. Thom Åhlunds hopp ligger i den hoppfulla derbyinsatsen senast.

TRELLEBORG

Skador/avstängningar: Thommie Persson (s), Paulino (s), Marcus Pode (s), Mattias Thylander (s), Max Fuxberg (s), Mattias Nylund (s), Jens Sloth (s), Joakim Nilsson (a).

Preliminärt lag: Viktor Noring - Dennis Melander, Peter Abelsson, Yousef Fahkro, Mikael Bengtsson - Zoran Jovanovic, Magnus Andersson, Kristian Haynes, Andreas Wihlborg - Andreas Drugge, Joakim Sjöhage.

Håll ögonen på: Joakim Sjöhage.

TFF-snack:
- Även om vi inte är direkt inblandat i bottenstriden blir det en väldig nerv i matchen och hoppas att det påverkar också våra spelare i positiv bemärkelse, säger Trelleborgs assisterande tränare Alf Westerberg till FotbollDirekt.se.

- Vi vill förstås göra en bra avslutande insats på hemmaplan och det är ändå någonstans det man bär med sig in i nästa säsong - hur den sista hemmamatchen var.

- Hammarby är en svår motståndare i och med att de måste ha segern i den här matchen för att kunna göra något eget av den situation laget är i den sista omgången. De var riktigt bleka mot Halmstad men i andra halvlek mot AIK visade de på bra energi. Vi får se hur mycket energi laget dränerades på i den matchen jämfört med när vi nu ska möta dem.

HAMMARBY

Skador/avstängningar: Rami Shaaban (s), Monday James (s), Sebastian Castro-Tello (s), Haris Laitinen (s), Rafael (s).

Preliminärt lag: Kristoffer Björklund - David Johansson, Patrik Gerrbrand, Igor Armas, Emil Johansson - Christian Traoré, Andreas Dahl, Fredrik Söderström, Simon Helg - Linus Hallenius, Freddy Söderberg.

Håll ögonen på: Simon Helg. Talangen, som har gjort mål i två av Hammarbys tre senaste matcher och som mycket väl kan slå till mot Trelleborg.

HIF-snack:
- Vi kan återigen prata om skrapt läge och vore underbart att ha allting i egna händer inför söndagens match, säger tränaren Thom Åhlund till FotbollDirekt.se.

- Vi är vet att det är en tuff uppgift att möta Trelleborg på bortaplan i deras sista hemmamatch för säsongen. Men de kan knappast ha mer motivation inför den här matchen än vad vi har.

- Derbyt tömde nog en hel del i energi både fysiskt och mentalt men absolut mest fysiskt, så blir det alltid. Men min förhoppning är ändå att vi ska kunna upprepa det spel vi hade i andra halvlek mot AIK.

- Förhoppningen är att vi ska kunna starta med den startelva vi hade tänkt göra mot AIK men som vi fick göra ändringar i. Vi har ju fått kasta om i laget med kort varsel i ett par matcher nu.

- Simon Helg har fått sitt genombrott med härligt understöd av Emil.Det är skitroligt att Helg har presterat det han har gjort. Det kanske är det som gläder mig mest under den tid jag har varit här, säger Åhlund.

Publicerad 2009-10-28 kl 14:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå