POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Inga sommarförvärv aktuella i HBK: ''Tiden talar för oss''

Halmstads BK:s supportrar behöver inte drömma om några förvärv under sommaren. Det mesta talar för att HBK kommer ligga lågt när transferfönstret slår upp portarna i juli.

- Jag tycker att vi har en tillräckligt bra trupp för att komma på övre halvan, säger tränaren Janne Andersson till FotbollDirekt.com.

Förra året hängde Halmstad länge och väl med i den absoluta toppen. Under hösten kom däremot en svacka och hallänningarna halkade neråt i tabellen. Säsongen var ändå ett fall framåt och HBK-supportrarna började drömma om en ny placering i toppen. Efter elva omgångar är Janne Anderssons manskap bara nia och har tio poäng upp till serieledande Kalmar FF. Trots det blickar inte tränaren efter några förstärkningar.

- Jag tycker inte att vi behöver det. Vi har tillräckligt bra trupp för att kunna placera oss på övre halvan. Det är anfallsspelet som jag tycker att vi inte har fått ihop. Men där kom Anselmo sent och och Emir Kujovic hade en spricka i foten. Nu får vi träna ihop i lugn och ro, förklarar Andersson.

När flera allsvenska konkurrenter under våren brottades med stora skadebekymmer har Halmstad varit förskonade. Egentligen är det bara långtidsskadade målvakten Magnus Bahne och försvararen Per "Texas" Johansson som inte kunnat gå för fullt.

- Och Texas har redan spelat 60 minuter i U21-laget och Magnus Bahne är på gång. Så truppen ser bra ut.

Kan du helt avfärda sommarförvärv?
- Som alltid har vi koll om det dyker upp något och vi har inte stängt truppen. Man vet aldrig vad som händer om det blir någon försäljning eller skada. Men i grunden behöver vi inte förstärka, svarar Janne Andersson.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-26 kl 12:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå