Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ingen ersättare till Adegbenro i 'pipen': "Är det stopp får det vara så"

Allsvenskan

Samuel Adegbenro är nära att lämna IFK Norrköping.
Som det ser ut i nuläget är ingen ersättare på väg in.
- Om signalerna innebär att det är stopp här från styrelsen, så får det vara så helt enkelt, säger Rikard Norling till NT.

2:50
Nästa

Avbryt
Försök igen

Rikard Norling och Samuel Adegbenro.

Under de senaste dagarna har Samuel Adegbenro saknats på IFK Norrköpings träningar. Anfallaren sägs vara nära en flytt till Beijing Guoan FC. Tidigare har tränare Rikard Norling sagt att de troligen behöver ta in en ersättare om Adegbenro försvinner, men han menar nu att det inte är säkert att det kommer en ny anfallare till laget innan fönstret stänger. 

- Det finns en tränare i Premier League som har sagt att man får anpassa sig efter om man har en nia eller inte. Jag tror säkert du förstår vad jag menar. Om signalerna innebär att det är stopp här från styrelsen, de som har plånboken, så får det vara så helt enkelt, säger Norling till Norrköpings Tidningar.

ANNONS

Christoffer Nyman blir i så fall ensam som central anfallare i IFK. Norling utesluter inte en ersättare helt, men det är ingen på väg in för tillfället.

- Det är inte så nu att vi har en i "pipen". Nu går vi igång och vi har en månad kvar här. Sedan har vi sagt att vi värderar om vi är klara eller inte. Vi vill egentligen inte säga åt ena eller andra hållet. Nu sitter vi så att vi kan värdera hur det ser ut, säger han.

Under fredagen presenterades Eman Markovic för klubben. Han är en offensiv förstärkning, men Norling ser honom snarare som en Jonathan Levi eller Sead Haksabanovic än som en Samuel Adegbenro.

Publicerad 2022-02-26 kl 23:58

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto