Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ingen Lazioanmälan mot Rasmus Bengtsson

Allsvenskan

Turerna kring Rasmus Bengtssons övergång till Hertha Berlin ser nu ut att vara på väg mot sin lösning. Det hot som Lazio uttalade om att anmäla Bengtsson till Fifa verkar bara vara ett spel för galleriet.

- Till dags dato har vi inte fått in någon anmälan som rör Rasmus Bengtsson meddelar en talesperson på Fifas mediaavdelning till Trelleborgs Allehanda.

Inte heller Svenska Fotbollförbundet har hört något i ärendet varken från Lazio eller från Fifa.

- Vi har varken fått någon skrivelse eller något telefonsamtal från Lazio. En eventuell utredning sköts dessutom helt och hållet av Fifa. Vi är inte involverade, säger förbundets juridikchef för Krister Malmsten.

Lazios president Claudio Lotito sade till Eurosport i samband med att övergången blev känd att sex utomstående personer ska ha bevittnat underskriften med Lazio. Men sedan i fredags har det varit tyst från den italienska klubben.

ANNONS

Och det är väldigt sällsynt att en spelare blir avstängd av en kontraktstvist.
- Det är väldigt ovanligt men det har förekommit en gång. För två-tre år sedan var det ett fall där en sydamerikansk och en europeisk klubb var inblandade och spelaren stängdes av men någon svensk spelare har aldrig stängts av.

Publicerad 2009-08-13 kl 12:04
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto