Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Inget kontraktsförslag för Pekings ytterback: "Inte hört något"

Allsvenskan

Nikola Tkalcics kontrakt går ut i november. Ändå har IFK Norrköping inte velat diskutera ett nytt kontrakt med ytterbacken.
- Vi kommenterar inte hur vi gör med varken förlängningar eller våra spelares framtida kontrakt, säger Norrköpings manager Jens Gustafsson till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

IFK Norrköpings ytterback Nikola Tkalcics kontrakt går ut efter säsongen. Ändå har han inte fått något kontraktsförslag från IFK Norrköping.

- Varken jag eller min agent har hört någonting. Ingen har pratat med mig men jag hoppas att det blir så. Jag har varit här länge och trivs här. IFK kommer alltid vara mitt förstaval, säger han till Norrköpings Tidningar.

Känner du att det fortfarande finns tid eller börjar det kännas stressat?
- Det skulle vara lättare om vi pratade nu så att jag kan planera för nästa år, så jag vet om de vill förlänga eller inte. Det skulle vara bra att veta innan sista minuten.

ANNONS

När Fotbollskanalen når Norrköpings manager Jens Gustafsson vill han inte prata om Tkalcics kontraktssituation.

- Vi kommenterar inte hur vi gör med varken förlängningar eller hur vi väljer att göra med våra spelares framtida kontrakt, framför allt inte i den här tiden vi är i nu. Så vi avböjer att kommentera å IFK Norrköpings håll och låter de diskussionerna fortlöpa i media.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-09-17 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto