POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Intakt förlustnolla för HIF: "Ingen mättnad"

Helsingborg ser inte ut att kunna förlora. Underläge mot Häcken, då hittade Alexander Gerndt målformen igen och räddade en poäng.

- Det finns ingen mättnad hos oss, vi vill vinna mer hela tiden, säger HIF:s andretränare Per-Ola Ljung till FotbollDirekt.se.

0-0 och målchanser åt bägge håll efter en timme - då hittade Mathias Ranégie nätet igen. Sjätte målet för säsongen för Ranégie och klar ledning i skytteligan, närmast efter kommer flera spelare på tre mål.

Ändå kunde Helsingborg komma tillbaka. Fjolårets skyttekung Alexander Gerndt svarade nästan omgånde. Andra målet för Gerndt, som inte haft samma stim som Ranégie.

- Så klart vi gläds med Alexander, jag tror alla lag mår bra att de som ska skapa saker framåt också gör det, säger Per-Ola Ljung.

Helsingborg klarade pinnen i och med Gerndts mål och är fortfarande obesegrade. Vinnarkulturen tycks grundmurad och Per-Ola Ljung tvivlar på att Häcken skulle kunna svara på samma sätt som Helsingborg i samma situation.

- Det hade bli väldigt intressant att se vad som hänt om vi hade tagit ledningen istället. Jag tror vi hade blivit knallhårda att tas med då, vi hade inte tappat. Vi har visat att vi både kan bevaka ledningar och hämta upp underlägen som nu.

HIF-tränaren är trots allt nöjd med poängen som matchen utvecklade sig.

- Ja, såvitt jag kan bedöma är det här två lag som ska vara med i toppen. Tiden när folk räknade bort Häcken är väl förbi nu.

- Vi har en period från minut 15 och till slutet av första halvlek då vi är riktigt bra. Sedan gör vi för många individuella misstag, tappar lite för många bollar. Men nu har vi haft fyra matcher på 14 dagar, det kan spela in.

Publicerad 2011-05-01 kl 20:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå