POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Ishizaki aktuell för start mot AIK

En stjärnmittfältare borta - då återvänder nästa. Stefan Ishizaki är högaktuell för spel från start mot sitt gamla lag AIK i torsdagens match på Råsunda.

Bara tre matcher har det blivit den här säsongen i Allsvenskan för Stefan Ishizaki. Skador har hindrat honom från att spela i ytterligare matcher.
Men när det blir dags för match mot sitt gamla lag, då är han högaktuell för spel.
- Nu är jag beredd att spela från start, säger han till Borås Tidning.

På en av de sista träningarna inför matchen mot AIK spelade Stefan Ishizaki med A-uppställningen, vilket tyder på att han sannolikt spelar från start mot AIK på Råsunda.

Han gör då comeback samtidigt som Anders Svensson har tvingats lämna återbud resten av vårsäsongen på grund av en skada.
Mot AIK väntas han byta kant jämfört med hur han har spelat tidigare - från höger till vänster på mittfältet. Men det har sin förklaring enligt "Ishi".
- Det var viktigare att komma runt på högerkanten och slå inlägg när Mathias Svensson var med. Nu gäller i stället att bryta in i banan och själv komma till skott.

Tiden som skadad har varit tung och för tidningen beskriver han hur känslorna är inför comebacken.
- Det har varit nervöst att sitta på läktaren. Nu blir det väldigt kul.

De två senaste gångerna som Ishizaki har spelat mot sitt gamla lag har han gjort mål. Kanske blir det ännu en fullträff på Kristi himmelfärds dag.

Publicerad 2009-05-21 kl 10:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå