Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Ishizaki hyllar Denni Avdic: "En riktigt bra fotbollsspelare"

Foto: Scanpix

Denni Avdic är ny i AIK. Där får han nu spela tillsammans med sin forne lagkamrat Stefan Ishizaki som hyllar klubbens nyförvärv.
- Det är en riktigt bra fotbollsspelare, säger han till Fotbollska

AIK har gått på knock de senaste dagarna under den pågående Silly-Season. Under veckan har man presenterat tre nyförvärv i Amin Affane, Ahmed Yasin och Denni Avdic. Den senare tog man precis framför ögonen på Elfsborg, en klubb som anfallaren tidigare spelat i tillsammans med Stefan Ishizaki. Nu hyllas 27-åringen av sin förre lagkamrat.

- Det är en bra kille och en mycket bra fotbollsspelare. Vi känner varandra rätt bra sedan tidigare och är nära vänner, så det är kul att ha en kompis i laget, säger Ishizaki till Fotbollskanalen.

Har ni haft kontakt med varandra under åren som ni inte spelat tillsammans?
-
Båda våra fruar är från Borås så det har väl blivit att man träffats där på vintrarna.

Säsongen 2010 stod Denni Avdic för en makalös säsong då han gjorde 19 mål på 29 matcher för Boråslaget. Efteråt blev det en utomlandsflytt till tyska storlaget Werder Bremen. Sedan dess har Avdic hoppat runt i diverse klubbar utan att riktigt hitta den gamla goda målformen, men Ishizaki tror att den nu kan återfinnas i Allsvenskan.

- Det har väl varit en del skadeproblem för honom, när han väl spelat så har han gjort det bra. Under ett halvår i holländska Zwolle stod han väl för en sju-åtta mål på en halv säsong. Det är väl något sådant som vi får hoppas på, att han kan peta in över tio baljor i år.

- Jag tror samtidigt inte att man ska ha för höga förväntningar och räkna med att han ska göra 19 mål som han gjorde 2010, det har jag svårt att se. Vi vet om hans kvaliteér då han är stark i luften och har ett väldigt bra skott. Jag hoppas att han ska vara väldigt bra för oss.

Publicerad 2016-01-08 kl 07:00

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER