POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Isländsk trio till Gais

FotbollDirekt.se har tidigare avslöjat Gais intresse för islänningarna Hallgrímur Jónasson och Gudjon Baldvinsson. Enligt uppgifter har göteborgarna nu gjort klart med duon plus vänsterbacken Reynir Gunnarsson.

Islands två största tidningar, Morgunbladid och Frettabladid, skriver att Hallgrímur Jónasson har signerat ett femårsavtal med Gais. Precis som FotbollDirekt.se tidigare berättat går han gratis eftersom kontraktet med Keflavik löpt ut.

Dessutom hämtar Gais duon Gudjon Baldvinsson och Reynir Gunnarsson från KR Reykjavik. Morgunbladid bekräftar att Baldvinsson och Gunnarsson har nått en överenskommelse med Gais, men att klubbarna fortfarande inte är helt överens om övergångssumman. Men enligt KR:s tekniska direktör Runar Kristinsson är det mycket nära.

Från Gais-håll är man förtegen.
- Det kan jag inte kommentera, säger sportchefen Tony Persson till FotbollDirekt.se.

- Vi är ute och fiskar efter många spelare och Magnus Pehrsson har varit på Island vid några tillfällen. Men vi är aktiva på andra marknader också - som den brasilianska.

Vad händer nu? - Vi håller på att se över spelartruppen. Vi har option på Matao, Campos och Morais och vi ligger i startgroparna med att se över det. Ingenting kommer hända innan dess, säger Persson.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-29 kl 18:40
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå