POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

J-Södras mardröm - U21-landslagsmålvakten borta hela säsongen

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Anton Cajtoft skadade sig i matchen mot Örebro senast. Nu står det klart att Jönköpings Södras målvakt missar resten av säsongen.

På sin hemsida meddelar Jönköpings Södra att U21-landslagsmålvakten Anton Cajtoft åkt på en allvarlig knäskada. Det rör sig om en främre korsbandsskada, inre sidoledbandsskada och en inre meniskskada.

- Vi har i dag fått bekräftat vad vi befarade, att Anton har drabbats av en allvarlig knäskada. Operation kommer att krävas, med en lång rehabilitering som följd. Antons säsong är tyvärr över, säger läkaren Lars-Göran Hassel till J-Södras hemsida.

På hemsidan skriver den allsvenska nykomlingen:

"Föreningen kommer att göra allt för att stötta Anton under rehabiliteringen. Vår tro och förhoppning är att Anton kommer tillbaka i samma goda slag som han har visat upp under säsongsinledningen".

Skadan innebär att Cajtoft missar de kommande EM-kvalmatcherna med U21-landslaget och även OS i sommar, där han eventuellt skulle fått spela.

Se den olyckliga situationen där Cajtoft skadade sig i spelaren ovan.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-04-13 kl 12:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå