POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Jan Andersson vill behålla Peter Larsson

Halmstads tränare Janne Andersson vill behålla sin mittback Peter Larsson, men mest för spelarens egen skull.
- Jag tror fortfarande att han har en nivå till i allsvenskan som kan vara bra för honom att ta innan han går utomlands, säger han till fotbollskanalen.se.

Fotbollskanalen.se har tidigare avslöjat att flera klubbar runt om i Europa följer Peter Larsson men Janne Andersson, tränare i Halmstad BK, tror inte att laget kommer att lida så stor skada om spelaren försvinner som proffs i sommar.
- Tommy Jönsson är också en väldigt bra mittback och så vi står inte och faller med Peter, eller med någon annan spelare egentligen. Men jag vill väldigt gärna ha kvar honom, det är ju självklart, förklarar han.

Men det är inte bara för klubbens skull som Jan Andersson vill ha kvar Peter Larsson. Han tror att det kan vara bra för spelaren själv.
- Jag tror fortfarande att han har en nivå till i allsvenskan som kan vara bra för honom att ta innan han går utomlands.

Är han en man för EM-truppen?
- Jag tycker att han har presterat tillräckligt bra för att vara med. Han är professionell, jätteduktig fysiskt och en väldig huvudspelare. Jag skulle verkligen inte bli förvånad om han kommer med efter vad han har presterat.

Publicerad 2008-05-06 kl 20:21
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå