Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Jansson bekräftar: Matko aktuell för flytt från Hammarby

Allsvenskan

Aljosa Matko är aktuell för en flytt bort från Hammarby.
Det bekräftar sportchefen Jesper Jansson.
- Kan nog hända något med Matko, sa Jansson i Fotbollskanalens deadline day-sändning.

9:50
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Jesper Jansson i spelaren ovan.

Många spelare in - och många spelare ut. Hammarby har varit aktiva under sommarens transferfönster. Nu har möjligheten till att värva spelare försvunnit i och med att det svenska fönstret stängt, men spelare kan fortfarande säljas utomlands.

En som ser ut att lämna Bajen är Aljosa Matko, 22. Yttern var under våren utlånad till NK Olimpija och har nu återvänt till de grönvita.

- Det kan nog hända att det händer något med Matko innan de internationella ligornas transferfönster stänger, sa sportchefen Jesper Jansson när han gästade Fotbollskanalens deadline day-sändning under torsdagen.

Ligger ni i konkreta förhandlingar om honom?

ANNONS
- Ja, lite grann. Matko kom i en lite knepig situation. Han kom vid den här tidpunkten förra året (på deadline day) och då var Milos (Milojevic) tränare. Han fick en liten tuff start, därefter blev han utlånad och när han kom tillbaka hade vi bytt tränare.

- Jag hoppas på att han kan få en nystart (någonstans).

I intervjun öppnar också Jansson upp för att fler spelare skulle kunna säljas i sommar, han ger en lägesuppdatering kring försöken att förlänga med Darijan Bojanic och berättar om sin syn på Hammarbys transferfönster i stort.

Publicerad 2022-08-12 kl 13:57

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto