Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Jeglertz efter ny förlust: "Har en tuff höst framför oss"

Allsvenskan

Tre poäng var det enda som gällde för Djurgården i mötet med Örebro. Men redan efter 3.30 stod det 1-0 på tavlan till hemmalaget, så var den kvällen förstörd för stockholmarna. Till slut blev det seger för ÖSK med 2-0.

Pressen ökar allt mer på Djurgårdstränaren Andrée Jeglertz. 0-2 mot Örebro gör nu att Stockholmslaget är näst sist med elva matcher kvar att spela av Allsvenskan.

- Det känns tufft just nu. Men det finns ingen annan väg att gå än att fortsätta jobba på, säger Andrée Jeglertz till PPV.

Precis som mot Hammarby hade Djurgården ett bra spel när laget hade bollen inom laget men att från det kunna hota offensivt och skapa rejäla målchanser var steget ganska långt. Och de gånger som Sebastian Rajalakso och Johan Oremo hade något att komma med framåt, ja då fanns John Alvbåge där och avvärjde möjligheterna.

ANNONS

2-0 blev det till slut efter att Per Johansson, som tidigare spelat just för Djurgården, tryckt upp bollen i nättaket från nära håll med bara några få minuter kvar att spela.
- Vi har en tuff höst framför oss och det är ingen som löser det åt oss. Vi får stå upp under de matcher som återstår, säger Jeglertz.

Tidigare har det spekulerats i hans framtid som Djurgårdstränare. Dessa spekulationer lär inte avta i och med förlusten mot Örebro.

Publicerad 2009-08-17 kl 21:49
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto